Een lekkage in het dak: deskundig gerepareerd door Gebr. Janssen BV

Bouwen, renoveren en onderhouden van daken

Heeft u last van een lekkage in het dak? Gebr. Janssen BV repareert het graag voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en onderhouden van verschillende soorten daken. Elke lekkage in uw dak wordt prima gerepareerd door onze deskundige vaklieden.

Meer dan 100 jaar ervaring in dakwerken

Een lekkage in uw dak wordt deskundig gedicht door de dakdekkers van Gebr. Janssen BV. Wij bezitten meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen, renoveren en onderhouden van verschillende daken. Uw dak is weer als nieuw na het deskundig werk van onze dakspecialisten. Gebr. Janssen BV is verder gespecialiseerd in diverse sanitaire installaties. Onze vaklieden leveren maatwerk en blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wij leveren complete dakwerken waaronder:

  • Platte daken;
  • Bitumineuze daken;
  • Kunststof daken;
  • Hellende daken;
  • Pannen- en leiendaken.

Gecertificeerd voor vakbekwaamheid en kwaliteit

Gebr. Janssen BV bezit een Komo-Procescertificaat voor "Dakdekken Hellende Daken". Dit certificaat staat garant voor een dak dat is uitgevoerd door een bedrijf met een hoog niveau van vakbekwaamheid en kwaliteit.

Duurzaam ondernemen

Kwaliteit en vakmanschap. Daar valt ook duurzaam ondernemen, ook wel: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) onder. Voor Gebr. Janssen geen loze termen, maar een vanzelfsprekendheid. Dat vinden we logisch, zeker na 125 historie.

Meer informatie

Duurzame oplossingen

Duurzame innovaties en technieken zorgen vooral voor energie-besparingen maar zorgen ook voor een betere wereld. Een greep uit de toegepaste duurzame oplossingen die wij gerealiseerd hebben.

Meer informatie

Bespaar en verdien

Makkelijk geld besparen en verdienen kan soms op verrassende manieren gerealiseerd worden. Wij helpen u een handje door te wijzen op subsidiemogelijkheden, tips te geven en maatregelen aan te reiken.

Meer informatie

Comfortabel wonen

Lekker lang, veilig en comfortabel wonen is voor alle leeftijden. Middels functionele aanpassingen, hulpmiddelen of voorzieningen bestaat deze mogelijkheid. Onze adviseurs geven inzicht in de gemakken en oplossingen waar jong en oud plezier van hebben.

Meer informatie