Een lekkage in het dak: deskundig gerepareerd door Gebr. Janssen BV

Bouwen, renoveren en onderhouden van daken

Heeft u last van een lekkage in het dak? Gebr. Janssen BV repareert het graag voor u. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen, renoveren en onderhouden van verschillende soorten daken. Elke lekkage in uw dak wordt prima gerepareerd door onze deskundige vaklieden.

Meer dan 100 jaar ervaring in dakwerken

Een lekkage in uw dak wordt deskundig gedicht door de dakdekkers van Gebr. Janssen BV. Wij bezitten meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen, renoveren en onderhouden van verschillende daken. Uw dak is weer als nieuw na het deskundig werk van onze dakspecialisten. Gebr. Janssen BV is verder gespecialiseerd in diverse sanitaire installaties. Onze vaklieden leveren maatwerk en blijven op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Wij leveren complete dakwerken waaronder:

  • Platte daken;
  • Bitumineuze daken;
  • Kunststof daken;
  • Hellende daken;
  • Pannen- en leiendaken.

Gecertificeerd voor vakbekwaamheid en kwaliteit

Gebr. Janssen BV bezit een Komo-Procescertificaat voor "Dakdekken Hellende Daken". Dit certificaat staat garant voor een dak dat is uitgevoerd door een bedrijf met een hoog niveau van vakbekwaamheid en kwaliteit.

Valbeveiliging Schuttersveld Venray Valbeveiliging Schuttersveld Venray

Valbeveiliging Schuttersveld Venray

Platdak renovatie verzorgingshuis Schuttersveld aan de Bergweg te Venray. Opdrachtgever: Wonen Limburg te Roermond

Meer informatie
Brandweerkazerne in Son en Breugel Brandweerkazerne in Son en Breugel

Brandweerkazerne in Son en Breugel

Complete W-installatie met warmtepompinstallatie en perslucht-, en afzuiginstallaties. Opdrachtgever: Gemeente Son en Breugel

Meer informatie
Van gedateerd naar eigentijds Van gedateerd naar eigentijds

Van gedateerd naar eigentijds

Bij deze badkamerrenovatie is er een doorbraak gemaakt naar de naastgelegen slaapkamer. Dit om een ruime inloopdouche te kunnen maken.

Meer informatie
Nedinsco-complex in Venlo Nedinsco-complex in Venlo

Nedinsco-complex in Venlo

Afgelopen voorjaar is het gerestaureerd en herbestemd Nedinsco-complex in Venlo opgeleverd. De voormalige periscopenfabriek is omgetoverd tot een multifunctioneel gebouw met onder meer woningen en kantoren. Het rijksmonumentale pand, een uit de jaren twintig stammend voorbeeld van Nieuwe Zakelijkheid, vormt de spil binnen het stedenbouwkundig project Plan Maaswaard. Het gebouw, dat in deplorabele staat verkeerde, is gerestaureerd, geïsoleerd en zodanig heringericht dat het geschikt is voor zijn nieuwe functies. Het dak van het Nedinsco-complex is bedekt met de duurzame Awaplan dakbedekking van Nebiprofa.

Meer informatie