BAHO Food Group Beuningen

installatietechniek

BAHO Food Group Beuningen BAHO Food Group Beuningen BAHO Food Group Beuningen BAHO Food Group Beuningen
BAHO Food Group Beuningen BAHO Food Group Beuningen
BAHO Food Group Beuningen BAHO Food Group Beuningen
BAHO Food Group Beuningen BAHO Food Group Beuningen
BAHO Food Group Beuningen BAHO Food Group Beuningen

Een gigantische brand op het bedrijventerrein Weurt verwoestte het volledige pand van Vleeswarenfabriek Henri van de Bilt. Onder de vlag van de BAHO Food Group heeft Gebr. Janssen de W-installaties van de nieuw gebouwde productiefaciliteit (9.000m2) voor de Bilt in Beuningen gerealiseerd. Het betreft hierbij de rioleringen, water- en procesleidingen. Voor de buffering van warm- en koud drinkwater hebben wij 2 RVS dubbelwandige tanks ge├»nstalleerd met een inhoud van ieder 30m3. Daarnaast heeft Gebr. Janssen de W-installaties van het nieuw gebouwde hoofdkantoor gerealiseerd. Het betreft hierbij de rioleringen en overige sanitaire installaties.

Voor beide panden geldt dat de benodigde warmte voor ruimteverwarming en warm water voor een groot deel uit de restwarmte van de koelinstallatie wordt herwonnen waardoor het energieverbruik geminimaliseerd wordt. Door het geleverde Priva meet- en regelsysteem wordt de installatie geregeld en beheerd.

Wilt u meer weten over installatietechniek?
Neemt u dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.

Neem contact op met Gebr. Janssen Beugen

< terug naar referentieoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.