Badkamer familie Lemmen

Publicatiedatum: 01-02-2019

Badkamer familie Lemmen Badkamer familie Lemmen Badkamer familie Lemmen Badkamer familie Lemmen
Badkamer familie Lemmen Badkamer familie Lemmen
Badkamer familie Lemmen Badkamer familie Lemmen
Badkamer familie Lemmen Badkamer familie Lemmen
Badkamer familie Lemmen Badkamer familie Lemmen

Klant aan het woord: ‘Deze badkamer past helemaal bij ons’


Ze wonen op de vierde etage van een fraai, nieuw appartementencomplex in Horst. In een heus penthouse, al noemen Marjo en Henk Lemmen het zelf niet zo. Er is een fenomenaal uitzicht over Horst en de verre omgeving. Het appartement is nieuw, ruikt zelfs nog zo, en dus klopt alles eraan. Dat geldt ook voor de fraaie badkamer die het tweetal liet aanleggen. Voor die klus werd Gebr. Janssen ingeschakeld. Want je wilt niet zomaar een badkamer, toch?

Nieuwbouw heeft het voordeel dat je zelf ‘vanuit het niets’ een badkamer kunt realiseren. Al waren Marjo en Henk natuurlijk wel gebonden aan het grondplan. “Maar verder was er alle ruimte voor eigen initiatief”, vertelt Marjo. “Henk ik en ik hadden al een idee qua stijl en indeling. We hebben de badkamer buiten het project gehouden, wilden geen standaardontwerp.”

Nóg functioneler
Dus kon het echte werk aan de badkamer pas ná de sleuteloverdracht beginnen. “Daarvóór gingen we ons oriënteren. We zijn bij diverse badkamerzaken geweest, maar met Baderie Horst was er meteen de klik. Adviseur Joep snapte meteen wat wij bedoelden en dat voelde ook direct goed. In een paar gesprekken hielp hij ons met de stijl. En verder dacht hij echt mee over de indeling: hoe we de badkamer nóg functioneler konden maken. Toen de indeling vaststond, heeft Baderie de tekening van de leidingen doorgegeven aan de bouwer, die daar vervolgens rekening mee kon houden.”
Nu de kinderen de deur uit zijn, konden Marjo en Henk iets ontwerpen dat helemaal van henzelf zou worden. “We wilden geen bad, omdat we dat zelden gebruiken. Wél een brede wastafel, waarvan we tegelijkertijd gebruik kunnen maken. We hebben verschillende badkamerlijnen van Baderie gecombineerd, want de onderkast voor de wastafel kwam weer ergens anders vandaan. De uitstraling van de badkamer is strak, met veel stucwerk. Dat is in een mooie, witte en neutrale RAL-kleur afgewerkt. Daar kan bovendien altijd weer heel makkelijk een andere kleur overheen, zodat je ineens weer een heel ‘nieuwe’ badkamer hebt.”

Vakwerk
Het vakwerk van de bouwers is onder meer terug te vinden in de in verstek gezaagde wandtegels en de slimme opbergnisjes. Een opvallend onderdeel van de badkamer is de sunshower. “Het is een combinatie van infraroodlampen en een zonnebank. Natuurlijk is het luxe, maar het is ook gewoon een kwestie van comfort. De warmte is heerlijk voor je spieren, zeker als je niet meer de allerjongste bent. En met de ‘zonnebank’ kan ik mijn huid op elk gewenst moment een vleugje zonlicht geven. Dan ben ik in de zomermaanden beter beschermd.”
Marjo besluit: “Door de keuzes die we dankzij Gebr. Janssen en Baderie Horst hebben gemaakt, is het een warme en tegelijk ruime badkamer geworden. Hij past helemaal bij ons!”


Download hier het hele artikel met meer foto's< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.