Badkamer in jarennegentigwoning Oploo

Publicatiedatum: 25-01-2021

Badkamer in jarennegentigwoning Oploo Badkamer in jarennegentigwoning Oploo Badkamer in jarennegentigwoning Oploo Badkamer in jarennegentigwoning Oploo
Badkamer in jarennegentigwoning Oploo Badkamer in jarennegentigwoning Oploo
Badkamer in jarennegentigwoning Oploo Badkamer in jarennegentigwoning Oploo
Badkamer in jarennegentigwoning Oploo Badkamer in jarennegentigwoning Oploo
Badkamer in jarennegentigwoning Oploo Badkamer in jarennegentigwoning Oploo
Klant aan het woord
‘Mooi dat iedereen blééf meedenken’

Zo’n jaar geleden kochten ze een jarennegentigwoning in Oploo, Tetske Hulshof en haar vriend Brian de Cock. De badkamer wilden ze graag anders. Baderie Janssen Beugen werd in de arm genomen en het tweetal is nog altijd gelukkig over die keuze: “We hadden er bijvoorbeeld nooit aan gedacht wat er allemaal mogelijk is op het gebied van afwerking. Dat heeft men tot in de kleinste details voor ons uitgewerkt. De inzichten van vakmensen hebben ons echt geholpen.”

Tetske en Brian kregen de sleutel van ‘een fijn huis’, maar helaas voor hen was ook de badkamer nog uit de jaren negentig… “Die wilden we dus graag anders, ook qua indeling. Na wat zoeken op internet en adviezen uit onze omgeving hebben we in februari vorig jaar Baderie Janssen bezocht. Daar hadden we meteen een goed gevoel, wat we elders misten. Men dacht meteen mee en was daar zelfs bijzonder creatief in. Het ontwerp bevatte dingen waar we zelf helemaal niet aan gedacht hadden.”

Ruimte beter benut
“De badkamer is twaalf vierkante meter. Dat is best groot, maar het bad stond er schuin in geplaatst en dat vonden we niet praktisch. En de wastafel was een kolos van witte tegels; de slopers hebben er hun handen aan vol gehad… In de nieuwe situatie staat het bad midden in de ruimte en juist daardoor is deze veel beter benut: vaak wordt alles tegen de wanden geplaatst en houd je in het midden ‘een groot niks’ over. Onze nieuwe douche kun je aan twee kanten binnenlopen. En er is nog genoeg plek voor een wastafel met daaronder een badmeubel in zwart staal en eiken.”
“Ik zou onze stijl modern-landelijk willen noemen. We hebben niet alle wanden betegeld, maar ook delen gewoon wit gelaten. De tegels zijn witgrijs, het bad is wit, de kranen hebben een oud-ijzer look. We hebben een regendouche en wat ook fijn is, is de handdouche met massagestraal. In mei was het werk klaar, maar er moest nog gewacht worden op de badkraan, die uit Italië moest komen. Die kraan heeft een brede uitloop, een soort watervalletje. De levering liep door corona fikse vertraging op, maar we kregen tijdelijk een andere kraan. Heel fijn, want zo konden we onze badkamer toch alvast volledig gebruiken.”

Nu nog het dak…
“Het ontwerp is ‘in het werk’ nog wat aangepast, zo is de hoogte veranderd van het muurtje waar het bad tegenaan staat, om een mooiere uitlijning van de wandtegels te krijgen. Het is geweldig dat iedereen in dat proces mee blééf denken, want het heeft het totale ontwerp er alleen maar mooier op gemaakt. De samenwerking met Gebr. Janssen is ons goed bevallen. We gaan ook nog een keer het dak laten doen!”


Meer foto's - klik hier 

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.