Badkamer landhuis Venray

Publicatiedatum: 07-10-2020

Badkamer landhuis Venray Badkamer landhuis Venray Badkamer landhuis Venray Badkamer landhuis Venray
Badkamer landhuis Venray Badkamer landhuis Venray
Badkamer landhuis Venray Badkamer landhuis Venray
Badkamer landhuis Venray Badkamer landhuis Venray
Badkamer landhuis Venray Badkamer landhuis Venray
Klant aan het woord
‘Het meedenken noem ik een grote plus’

Ze willen liever niet voluit met hun naam in de publiciteit, maar vertellen wél graag over hun uitstekende ervaringen met Baderie Janssen Beugen. Het gezin dat sinds vorig jaar zomer de bewoner is van een ruim landhuis aan de bosrijke westrand van Venray, plande een omvangrijke renovatie waarin de Beugense badkamerspecialist een van de hoofdrollen vervulde.

“Ons nieuwe huis is gebouwd in 1972, enorm degelijk, maar het was tegelijk ook erg gedateerd”, aldus de familie. Dat bleek uit onder meer de gecombineerde bad- en slaapkamer, versierd met vergulde kranen…

Ingrijpende renovatie
“We hebben het huis op 1 juli vorig jaar aanvaard. Al meteen zijn we plannen gaan maken voor een ingrijpende renovatie. Nieuwe toiletten, vloeren, plafonds, kozijnen. In vier maanden tijd lieten we de verbouwing uitvoeren. De badkamer kwam daarbij ook aan de beurt. We waren al bij een badkameradviseur op de koffie geweest, maar ook na enkele uren voelde deze niet aan waar wij naartoe wilden. Een relatie tipte ons om eens naar Baderie Janssen Beugen te gaan. Daar wist men precies op papier te zetten wat wij in ons hoofd hadden. Dat beloofde veel goeds.”
Eenmaal aan het werk bleek het nog een enorme toer om het solid surface bad op de bovenverdieping te krijgen. Maar het staat inmiddels prachtig op de nieuwe gietharsvloer. “De inrichting zouden wij landelijk willen noemen. Dat past bij ons huis, dat wat lijkt op een Oostenrijks hotel. Ook wij hebben zo’n groot houten balkon aan de voorzijde”, vertelt de eigenaar lachend. “We hebben zelf de aankleding verzorgd. Er zitten ook wat kasten in die we zelf hebben laten maken.” Daarbij is onder meer zwart staal gebruikt. Dat maakt dat de stijl tegelijk ook trendy en modern is.

Dikke vette pluim
“Daarbij hebben we ook een groot deel van de wanden zelf afgewerkt, omdat we precies voor ogen hadden wat we daar wilden. Baderie Janssen Beugen deed de resterende wand. Gezien de leeftijd van het huis is de riolering opnieuw aangelegd. Dat was een technische uitdaging, maar ook daar is men goed mee omgesprongen.”
“Een heel dikke vette pluim willen we Baderie Janssen Beugen geven voor de manier waarop zij het project begeleid hebben. We hadden wat foutjes in de planning, waardoor de badkamer opeens vier weken ‘naar voren’ gehaald moest worden. Ik werk zelf ook in de bouwwereld en weet wat een immense uitdaging dat kan betekenen. De mensen van Janssen Beugen gingen daar geweldig mee om en hebben ons perfect geholpen. Het is fijn als zo’n team heel snel en adequaat kan reageren op een verandering in de planning. Zo bleef toch alles perfect naast elkaar lopen. Een voorbeeld van ‘on the job’ meedenken. Dat noem ik een grote plus.”


Klik hier voor meer foto's  

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.