Badkamerideeën

Publicatiedatum: 14-04-2020

Badkamerideeën Badkamerideeën Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën
Ontspannen in het groen


Heb jij al een plant in je badkamer? Doen hoor, want planten doen veel goeds voor je gezondheid. Zo geven ze extra zuurstof. Én planten zijn goed voor gemoedstoestand. Niet in de laatste plaats vanwege de kleur groen, de kleur voor ontspanning. Bovendien staat zo'n plant ook nog eens heel erg gezellig!

Nu is niet elke plant geschikt voor in de badkamer, want dit is natuurlijk een van de meest vochtige ruimtes van je huis. En waar de ene plant dat helemaal prima vindt, kan de andere daar absoluut niet tegen. Verder laat niet elke badkamer voldoende daglicht binnen voor elke plant. Heb je een écht donkere badkamer, plaats je plant dan direct voor het raam of ga voor een kunstplant.

We maakten een top 9 voor je, van planten die het wél leuk vinden in een (relatief lichte) badkamer. Het zijn de varen, orchidee, aloë vera, bromelia, lepelplant, scindapsus, spriet, sierasperge en de gatenplant. Informeer maar eens bij onze Baderie-adviseurs!


< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.