Badkamerideeën

Publicatiedatum: 02-10-2020

Badkamerideeën Badkamerideeën Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën
Slim in de badkamer

We kunnen er niet omheen… Steeds meer apparaten in huis worden bestuurd via een app of reageren op je aanwezigheid. Slimme apparaten die het leven een stukje makkelijker maken. Ook voor in de badkamer.

Het kiezen, indelen en inbouwen van je douche is niet eenvoudig. Je moet rekening houden met planning, materialen, indeling van de ruimte en uiteindelijk het comfort. Om dit eenvoudiger te maken heeft GROHE het Rapido Smartbox-system geïntroduceerd. De inbouwbox is zeer compact en kan al geplaatst worden in wandjes van 75 mm dik. Je kunt de inbouwbox installeren en desnoods later pas kiezen uit de 170 mogelijke opbouwsets.

Huizen worden steeds slimmer en toekomstbestendiger. Ook bij een verbouwing wordt standaard nagedacht over domotica of andere hightech gadgets. En ook voor de badkamer. Zo heb je altijd licht dankzij een bewegingsmelder. Of nooit meer een beslagen spiegel door verwarmingsfolie. En dan zijn er nog de producten voor jouw droombadkamer, zoals de whirlpool, met rustgevende massage. Of je eigen muzieksysteem waarmee je uitgebreid doucht of baddert. Geurloze toiletten ten slotte, filteren nare geurtjes direct weg.

Meer weten? Kijk op: www.baderie.nl of kom naar onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag!

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.