Badkamerideeën

Publicatiedatum: 18-05-2021

Badkamerideeën Badkamerideeën Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën
Ontdek welke stijlpersoonlijkheid jij bent


Iedereen heeft zijn voorkeuren en unieke stijl. Hoe je in het leven staat, wat je belangrijk vindt en wat jouw smaakvoorkeur is, hebben allemaal invloed op jouw persoonlijke stijl. Jouw stijlprofiel helpt je in het maken van keuzes. Helemáál voor je badkamer!

Maar: veel keuzes maakt kiezen lastig! Daarvoor is er de Baderie Stijlanalyse: die helpt je met het bepalen van jouw, unieke stijlprofiel. Zo wordt keuzes maken nog leuker! Benieuwd? Je vindt de test op www.baderie.nl.

Om de allermooiste badkamer voor jou te kunnen realiseren, wil men bij Baderie goed begrijpen wat jij belangrijk én mooi vindt. Deze test is bedoeld voor dat laatste. In deze StijlAnalyse kijkt men naar de optelsom die jouw totale woonstijl bepaalt. Je badkamer is tenslotte ook onderdeel van je hele huis en van jouw dagelijkse leven.
De vragen zijn gebaseerd op landelijk leefstijlonderzoek waarbij onderwerpen als je persoonlijkheid, je drijfveren en je totale interieursmaak voorbijkomen. Kies jij voor modern chic, landelijk sfeervol, strak design, stoer modern, tijdloos comfortabel of expressief trendy? Deze analyse is een onmisbare tool voor iedereen die zijn of haar zinnen heeft gezet op het vormgeven van de allermooiste badkamer!< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.