Badkamerideeën

Publicatiedatum: 11-10-2021

Badkamerideeën Badkamerideeën Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën
Gekleurde designkranen


Een van de meest onmisbare elementen in je nieuwe, luxe badkamer is de kraan. Zonder kraan geen water, zonder water geen badkamer! Kies je voor inbouw- of opbouwkranen? Past zo’n mooie staande badkraan of is een kraan op de badrand beter? Ontelbaar veel mogelijkheden, maar één ding staat vast: een kraan moet zowel mooi als van hoge kwaliteit zijn.

Het merk Hotbath is een van de favoriete kraanmerken van Baderie. Het combineert Italiaanse esthetiek met degelijke kwaliteit. Hotbath staat voor schoonheid en kwaliteit. Tel daar een snufje innovatie en een vleugje creativiteit bij op en je hebt een collectie boordevol volmaakte kranen. En… bijpassende accessoires.

Kiezen uit vijftien kleuren
De bekende serie Cobber is er in maar liefst vijftien verschillende kleuren. De meest bekende ‘kleuren’ waren lange tijd chroom en geborsteld nikkel. Hotbath heeft ook zogeheten ‘colour-plated’ kranen, kleur-veredeld noemen ze dat. Rosé-goud is heel mooi, luxe en een tikkeltje sprookjesachtig. Verouderd ijzer oogt nog stoerder en robuuster dan zwart. Zwart chroom is het beste van twee werelden: zwart en chroom ineen. Meer weten? Kijk op: www.baderie.nl of kom naar onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag!

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.