Badkamerideeën

Publicatiedatum: 08-11-2021

Badkamerideeën Badkamerideeën Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën Badkamerideeën
Badkamerideeën
Ga jij voor een luxe badkamer?


Voor jouw nieuwe, luxe badkamer heb je waarschijnlijk al een globaal beeld van de uiteindelijke uitstraling. Maar waar begin je? Ook bij badkamerontwerp geldt: een goed begin is het halve werk. Denk dus vanuit een goede basis. Die basis is wand- en vloerbekleding!

Natuurlijk zijn er prachtige badkamertegels. Maar wil jij een uitgesproken, moderne uitstraling? Ga dan voor een strakke wand. Van plafondhoge panelen tot speciale stucsoorten. Het grote voordeel ervan is het ontbreken van voegen.

Wandpanelen
Op het gebied van wandpanelen is Baderie erg enthousiast over het Duitse merk HSK: erg mooie wandpanelen van krasvast aluminium, met onder meer een afwerking in marmerlook of betonlook.

Decors en prints
De wand- en vloerpanelen van Multipanel zijn van watervast multiplex en hebben een hoogwaardige, gladde laminaatlaag. Door het lock-systeem zijn er geen voegen en hooguit een paar minimale naden.

Betonlook of betonstuc
Naast betonlook op panelen kun je in je tegelloze badkamer ook gaan voor het zogeheten betonstuc. Dit lijkt nog meer op echt beton, maar dan geschikt voor natte ruimtes als de badkamer. Meer weten? Kijk op: www.baderie.nl of kom naar onze showroom. Onze adviseurs helpen je graag!

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.