Bij de koffieautomaat met...

Publicatiedatum: 16-04-2018

Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...

Bij de koffieautomaat met...Mario Schoofs, tegelzetter
‘Heerlijk uitleven in bijzondere opdrachten’


Mario Schoofs was al tegelzetter vóór de beruchte bouwcrisis van midden jaren tachtig van de vorige eeuw. Een tijdlang zocht hij noodgedwongen zijn heil in een ander beroep, maar uiteindelijk begon het bij hem toch weer te kriebelen. En werd hij opnieuw tegelzetter.

Dat gebeurde ruim twintig jaar geleden, bij de Baderie-vestiging in Horst. “Die had overigens niets te maken met de vestiging die we daar nu hebben met Gebr. Janssen”, legt Mario uit. “Het werk daar beviel me goed, maar ik besloot iets soortgelijks te zoeken wat meer in mijn eigen buurt lag. En zo kwam ik rond 2007 hier terecht. Ik moest wel even wennen bij zo’n groot bedrijf als Gebr. Janssen, waar alles werd geregeld. Maar uiteindelijk werk je natuurlijk vooral met je directe collega’s.”

“De afwisseling maakt dit werk zo leuk. Geen enkele badkamer is hetzelfde, toch? Daarbij ben ik een pietje precies. Ik hou van vakwerk. De klant betaalt er in principe flink wat geld voor, en dat moet hij of zij terug kunnen zien. En een badkamer maak je ook niet voor een paar jaar, die gaat langer mee. Ik zit in het renovatiewerk en mag daarbij de klantwens mee helpen invullen. Af en toe maken we best bijzondere dingen. Daar leef ik me helemaal in uit. Dat geeft enorme voldoening!”

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.