Bij de koffieautomaat met...

Publicatiedatum: 02-11-2018

Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...

Bij de koffieautomaat met...Rudy Broeren, planner
‘Hier wil iedereen het samen doen’


Rudy Broeren werkt sinds een kleine vijf jaar bij Gebr. Janssen. “Ik was werkvoorbereider bij een collega-installatiebedrijf”, vertelt hij. “Maar door de economische malaise kon ik er niet langer blijven. Bij Gebr. Janssen was het meteen raak. Achteraf is het een heel goede keuze geweest. Dit bedrijf pakt problemen aan. Als er ooit eens iets is, wordt er meteen over gesproken. Het motto hier is dat men het met elkaar samen moet doen, dat je samen dóór moet. Dat vind ik een geweldige benadering.”

“In deze warme club kwam ik als werkvoorbereider binnen. Dat ben ik van huis uit en dat wil ik misschien ook wel weer gaan doen. Ik heb inmiddels met goed gevolg de opleiding Middelbaar Installatie Technicus afgerond, zodat dat er toch altijd nog een keer van kan komen. Maar nu doe ik dus de planning voor het onderhoud aan cv-ketels, voor zakelijke klanten en voor een wooncorporatie. Het is heel onvoorspelbaar werk. Je zorgt ervoor dat, zeg maar, driekwart van je mensen is ingeroosterd en verder houd je altijd wat flexibele monteurs achter de hand. Want een storing kan op elk moment toeslaan.”

“Door de voortschrijdende technische ontwikkelingen blijft ook mijn werk zich vernieuwen. Ik ben nu wat meer gefocust op de grotere installaties en dat is óók interessant. Wat me wel opvalt, is dat het werk altijd maar sneller moet. Gelukkig houdt Gebr. Janssen vast aan kwaliteit.”

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.