Bij de koffieautomaat met...

Publicatiedatum: 30-11-2018

Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...

Bij de koffieautomaat met...Wilco Vermeulen, dakdekker
‘Het mag mooi zijn; zo werk ik graag’


Al vanaf zijn zestiende werkt Wilco Vermeulen op het dak. “Ik ben in dit werk gerold. School was niet mijn ding, ik wilde met mijn handen aan de slag. Via een kennis – want zo gaat het meestal – kon ik bij een dakdekkersbedrijf gaan werken. Ik deed er pannendaken. Na een ongeval, waarbij ik door twee trapgaten heen viel, ben ik me op platte daken gaan richten. Door de jaren heen heb ik verschillende werkgevers gehad, maar faillissementen zorgden ervoor dat ik voortdurend op bezoek bleef naar werk.”

“Sinds een jaar of vijf maak ik dakbedekkingen voor Gebr. Janssen, waarvan inmiddels twee jaar vast. Ik kan wel zeggen: de dingen zijn hier op een positieve manier anders. Eerlijk waar. Als ik wel eens een collega hoor klagen, dan denk ik: jij hebt nog nooit ergens anders gewerkt. De dingen zijn hier echt goed geregeld allemaal. En daarbij maakt het niet uit of je in vaste dienst werkt of via een uitzendbureau; je hoort er helemaal bij.”

Wilco doet veel renovatieprojecten. “Dat vind ik mooi om te doen. Je mag iets wat aan het einde van zijn levensduur is, weer opknappen. Bij dit soort werk ben je automatisch ook meer onder de mensen, want bij nieuwbouw zie je immers nog geen bewoners. Bij Gebr. Janssen vinden ze het bovendien belangrijk dat de dingen goed worden gemaakt. Het mag mooi zijn, begrijp je? Zo werk ik zelf ook graag!”

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.