Bij de koffieautomaat met...

Publicatiedatum: 21-02-2019

Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...

Bij de koffieautomaat met...Marjon van der Beele, showroomadviseur
‘Wandelen door je toekomstige badkamer…’


Marjon van der Beele is geen eendagsvlieg op sanitairgebied. Met haar ouders had ze een bedrijf in het Limburgse Horst. Toen dat vanwege de gevorderde leeftijd van haar vader en moeder stopte, kwam Marjon via een korte omweg bij Gebr. Janssen terecht. “Ik luister graag naar wensen van onze klanten. Sommigen vertellen je haarfijn wat ze willen, anderen moet je meer bij de hand nemen. Maar in beide gevallen is advisering door een specialist als wij onmisbaar.”

“Het is altijd weer een uitdaging om een eigen vertaling te geven aan wat mensen graag willen. Er komt een nieuwe generatie aan die alles via internet uitpluist, maar die bij dat laatste stapje toch hulp nodig heeft. We spelen ook steeds meer in op het gevoel dat een product geeft. We hebben hier heel veel materialen, stalen en monsters die allemaal helpen om een voorstelling te vormen. Met deze ‘moodboards’ kunnen we het verhaal vertellen dat aansluit bij de beleving van de klant.”

“Daarbij helpt het enorm dat ik veel weet van de techniek. Ik begrijp, door mijn eerdere werk, veel van wat er ‘achter die tegels’ gebeurt. Ook dat advies is natuurlijk belangrijk. En met ons tekenprogramma kunnen we vervolgens in 3D laten zien hoe je droombadkamer er uit komt te zien. In de nabije toekomst loopt de klant met een VR-bril op door een demonstratieruimte. Daarmee wandel je nagenoeg levensecht door je toekomstige badkamer. Hoe inspirerend is dat?”

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.