Bij de koffieautomaat met...

Publicatiedatum: 15-05-2019

Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...

Bij de koffieautomaat met...Twan Noij, dakdekker
‘Dit werk gaat nooit vervelen’


Van huis uit is hij machinebankwerker, maar toen de vier muren van de fabriek waar hij werkte op hem afkwamen, wist Twan Noij het zeker: hij moest ‘naar buiten’. Toch duurde dat nog even, want eerst maakte hij nog uitstapje naar een drukkerij. “Dat was het toch ook niet.” Een kameraad zette de Gennepenaar op het spoor van het dakdekken. “Ik werkte zeventien jaar voor een Groesbeeks dakdekkersbedrijf, vooral in het westen van het land, maar dat ging failliet.”

“Daarop kwam ik bij Gebr. Janssen terecht. De eerste drie jaar op uitzendbasis, maar sinds een jaar of drie werk ik hier vast. Mijn specialiteit is pannendaken leggen. Maar ook de bijkomende werkzaamheden, zoals een schoorsteen maken en lood inslijpen, doe ik erg graag. Ik vind het prachtig werk. Bovendien is het bij Gebr. Janssen allemaal goed geregeld hoor. Ook lichamelijk is het hier een hele verbetering vergeleken met mijn vorige werk. Gebr. Janssen let sterk op dat soort dingen.”

Twan Noij heeft uiteenlopende opdrachten: “Ik doe nieuwbouw en renovatie. Op dit moment hebben we een heel mooi project in Nijmegen. Daar krijgt een enorme, monumentale villa een compleet nieuw pannendak. Geglazuurde Tuile du Nord-pannen. Dat is mooi hoor! En hier en daar moeten we bijvoorbeeld ook het dakbeschot aanhelen waar het vergaan is. Dat werk gaat nooit vervelen!”< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.