Bij de koffieautomaat met...

Publicatiedatum: 07-08-2019

Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...

Bij de koffieautomaat met...Romy van Duuren, sanitairadviseur
‘Het is fijn als je dezelfde taal spreekt’

Romy van Duuren werkt sinds een jaar bij Gebr. Janssen. De sanitairadviseur in de Beugense Baderie-showroom startte tien jaar geleden met haar man een loodgietersbedrijf. Daarvóór verzorgde ze voor een ander bedrijf de inmetingen voor badkamers en toiletten. Je mag dus stellen dat Romy in sanitairland behoorlijk gepokt en gemazeld is. “Ik vond het in het begin wel spannend. Hoe zou het zijn om ineens dagelijks tussen vier muren te zitten?”

Die onzekerheid duurde niet lang. “Gebr. Janssen is echt een familiebedrijf en dat voel je overal. ‘Als er iets is, laat het weten’, dat is hier het motto. En wat zo mooi is: eerst was de showroom toch een beetje een eilandje binnen die grote organisatie, maar nu wij ook bij nieuwbouw- en renovatieprojecten worden betrokken, is dat helemaal veranderd. Wij hebben hier met particulieren te maken, maar inmiddels ook met bijvoorbeeld aannemers. Dan merk ik dat het fijn is dat ik dezelfde taal spreek.”

“Adviseren is in korte tijd helemaal mijn ding geworden. Ik probeer te filteren uit wat de klant vertelt en daarmee iets te creëren waarmee men helemaal tevreden is. Het moet iets moois zijn waarvoor iemand zijn spaarpot stukslaat, toch? De ene klant kiest voor comfort, een ander juist weer voor design. Het grootste compliment is wanneer een klant zegt dat je hem of haar helemaal begrepen hebt.”

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.