Bij de koffieautomaat met...

Publicatiedatum: 24-06-2021

Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met...Maikel van den Hoogen, dakdekker
‘Hier ben ik uitgegroeid tot wie ik ben’

Maikel van den Hoogen begon in 1996 te werken bij Gebr. Janssen. Hij is dakdekker met een voorkeur voor platte daken. Dat is niet altijd zo geweest, want ook pannendaken heeft Maikel genoeg onder handen genomen. En ook daar ging nog wat anders aan vooraf: “Toen ik zestien was, vond mijn vader het tijd dat ik ging werken. Achteraf ben ik hem daar dankbaar voor. Ik was opgeleid tot metselaar, maar dat werd ‘m niet voor mij. Bij Gebr. Janssen voel ik me intussen kind aan huis.”

“Ik heb overigens nog wel twee keer een uitstapje gemaakt naar ander werk, maar nu ga ik hier nooit meer weg. Het zit in mijn systeem: de buitenlucht, de natuur, ik wil niet ergens binnen vastroesten. Ik hou van de afwisseling en werk daarbij het liefst met particulieren. Dat vind ik gezellig, ik ben goed in die contacten en werk graag met een maatje erbij in kleine ploegen.”

“Ik kom graag een uitdaging tegen in het werk, en dat gebeurt wel eens bij platte daken. Er is in de loop van de jaren veel veranderd: in werkwijze, in de materialen die er zijn bijgekomen. Daarin groei je. En dat is het mooie van Gebr. Janssen: hier ben ik uitgegroeid tot wie ik ben.”

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.