Bij de koffieautomaat met...

Publicatiedatum: 01-08-2022

Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met... Bij de koffieautomaat met...
Bij de koffieautomaat met...Maartje van Rossum, showroomadviseur
‘Ik ga altijd tevreden naar huis’


Maartje van Rossum voelt zich alweer de nodige jaren als een vis in het water bij Gebr. Janssen. De showroomadviseur bij Baderie Horst verkoopt badkamers, die ze ook zelf ontwerpt. “Mijn moeder zei altijd al dat ik creatief was”, vertelt ze. “Na mijn middelbareschooltijd kwam ik op de opleiding voor interieuradvies terecht. Het is eigenlijk de mbo-variant van de opleiding tot binnenhuisarchitect.”

Binnen die opleiding wist Maartje al heel snel dat ze het liefst badkamers of keukens wilde ontwerpen. “Kleine ruimtes die je als een afgerond geheel kunt benaderen. Dat vind ik geweldig. Mijn stageplaats vond ik bij Baderie. Dat was enorm leerzaam voor me; ik was nog jong en gewoon heel erg verlegen. Nu nog zie ik klanten wel eens denken dat ik misschien te jong ben om goed te kunnen adviseren. Maar die twijfel neem ik kennelijk meteen weg: het klikt altijd. Ik wil bewijzen dat ik het kan.”

“Het leuke aan dit werk is dat ik altijd tevreden naar huis ga, omdat ik weet dat wanneer een klant het eindresultaat ziet, hij of zij dan altijd denkt: ‘wow, dit is wel echt heel mooi geworden’. Ik vind het ook leuk als iemand bijzondere wensen heeft. Zoals die ene klant die de hele badkamer in mozaïek wilde, met veel zwart en groen: dat project zal me zeker bijblijven.”

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.