De ‘badkamer van morgen’

Publicatiedatum: 23-09-2016

De ‘badkamer van morgen’ De ‘badkamer van morgen’ De ‘badkamer van morgen’ De ‘badkamer van morgen’
De ‘badkamer van morgen’ De ‘badkamer van morgen’
De ‘badkamer van morgen’ De ‘badkamer van morgen’
De ‘badkamer van morgen’ De ‘badkamer van morgen’
De ‘badkamer van morgen’ De ‘badkamer van morgen’

De ‘badkamer van morgen’
Voorbereid zijn op de toekomst


Iedere levensfase brengt andere wensen met zich mee, ook als het gaat om onze persoonlijke verzorging. De wens om een bad te vervangen voor een ruime, comfortabele en veilige douche komt dan ook vaak voor. Met onze ‘badkamer van morgen’ passen we op een slimme manier uw badkamer aan, waarbij we in stand houden wat goed is in uw badkamer en waar u blij mee bent.
Voor iedereen en elke leeftijdsgroep is er een ‘badkamer van morgen’. Wat te denken van het gezin waarvan de kinderen groter worden. Het bad wordt vaak minder gebruikt, waardoor velen kiezen voor een ruime douche waar men samen in kan. Of voor de starters, die eindelijk hun eigen stekje hebben, maar dan nog wél die badkamer meer naar hun zin willen maken. En ook dat al wat oudere badkamergebruiker heeft zijn wensen, zeker met het oog op extra bedieningsgemak en veiligheid.
Alles kan, want de ‘badkamer van morgen’ wordt op maat voor u gemaakt. Juist omdat de toekomstige badkamer niet bestaat uit een standaardcabine kan er nog veel meer. Denk aan een antislip douchebak, ingebouwde thermostaatkraan, regendouche of een inklapbare douchewand voor meer instapruimte. Laat u inspireren! Maak een afspraak met onze Baderie-adviseur.

Meer inspiratie? Bezoek: http://www.baderie.nl/badkamer-van-morgen/ 

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.