De ‘lifetime’ badkamer

Publicatiedatum: 11-05-2015

De ‘lifetime’ badkamer De ‘lifetime’ badkamer De ‘lifetime’ badkamer De ‘lifetime’ badkamer
De ‘lifetime’ badkamer De ‘lifetime’ badkamer
De ‘lifetime’ badkamer De ‘lifetime’ badkamer
De ‘lifetime’ badkamer De ‘lifetime’ badkamer
De ‘lifetime’ badkamer De ‘lifetime’ badkamer
De ‘lifetime’ badkamer: toekomstproof - voor elke generatie

Badkamers worden steeds vaker ‘toekomstproof’ gemaakt. Wist u dat dit veel simpeler is dan het misschien klinkt? Steeds meer huiseigenaren denken vooruit bij de nieuwbouw of verbouwing van de badkamer zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen.

Bij badkameraanpassingen lijkt het te gaan om details. Het zit ‘m inderdaad in de kleine dingen: het vervangen van een onderkast voor een gemakkelijk, comfortabel krukje kan een wereld van verschil en gemak betekenen. Wat dacht u van een weggewerkte sifon? Het biedt u meer ruimte in de la voor nu en meer beenruimte voor morgen. Wegklapbare zitjes of volledig wegdraaibare douchedeuren zorgen voor een ruime instap. Ook de antisliptegels worden natuurlijk niet vergeten.

Iedereen stelt eigen eisen aan de badkamer, passend bij levensstijl en wensen. Elke fase in uw leven vraagt om andere producten en indelingen. Wij begrijpen dat! In onze Baderie showroom in Horst staat een ‘lifetime’ badkamer opgesteld. Daar ervaart u comfort voor elke generatie. Kom kijken en laat u informeren. Onze adviseurs staan u graag en kosteloos te woord.

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.