Energiebesparend en fraai

Publicatiedatum: 24-10-2014

Energiebesparend en fraai Energiebesparend en fraai Energiebesparend en fraai Energiebesparend en fraai
Energiebesparend en fraai Energiebesparend en fraai
Energiebesparend en fraai Energiebesparend en fraai
Energiebesparend en fraai Energiebesparend en fraai
Energiebesparend en fraai Energiebesparend en fraai

Mooie opdracht dankzij garantie en recycling


Woningstichting Woonveste uit Drunen heeft voor de renovatie van 116 woningen in Vlijmen bewust gekozen voor Gebr. Janssen uit Beugen. Als Dakmeester bieden wij met de vijftienjarige Daksysteemgarantie Plus een extra waarborg op de kwaliteit van de uitvoering. Daarnaast zorgt Gebr. Janssen voor recycling van de oude betondakpannen. Dat sluit aan bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen door beide partijen.

Als vaste dakaannemer van Woonveste werd Gebr. Janssen in een vroeg stadium betrokken bij de renovatieplannen van 116 woningen uit de jaren zeventig. We adviseerden over isolatie, goten, dakpannen en over het werk om de daken weer in goede staat te krijgen. “Via dakinspecties, noodzakelijke reparaties en de wensen van de opdrachtgever hebben we een plan opgesteld voor aanpassing van de daken. Energiebesparend én met een fraai eindresultaat”, vertelt Theo Huijbers van Gebr. Janssen. Er is opnieuw gekozen voor een betonpan: de Sneldek Natura antraciet van Monier.

Medio mei is het werk aan de eerste woningen begonnen. Ze krijgen een overstek, dakisolatieplaten, dakfolie, nieuwe pannenlatten en ook de dakramen worden vervangen. Begin 2015 moeten alle woningen voorzien zijn van een nieuw dak.


< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.