Gebr. Janssen denkt met u mee

Publicatiedatum: 24-03-2015

Gebr. Janssen denkt met u mee Gebr. Janssen denkt met u mee Gebr. Janssen denkt met u mee Gebr. Janssen denkt met u mee
Gebr. Janssen denkt met u mee Gebr. Janssen denkt met u mee
Gebr. Janssen denkt met u mee Gebr. Janssen denkt met u mee
Gebr. Janssen denkt met u mee Gebr. Janssen denkt met u mee
Gebr. Janssen denkt met u mee Gebr. Janssen denkt met u mee

Gebr. Janssen denkt met u mee
Duurzame, energiebesparende oplossingen binnen handbereik


Interview met Robert vd Heuvel in 'Duurzaam Special - maart 2015'.
De Duurzaam Special is een bijlage bij De MaasDriehoek.

U wilt comfortabel wonen. En duurzaam. Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Gebr. Janssen gaat samen met de klant op zoek naar duurzame, energiebesparende oplossingen. Daarbij maken we gebruik van vernieuwende technieken. Wat blijkt: duurzaamheid verhoogt zelfs uw wooncomfort!

Duurzaamheid is een ‘hot’ item. Ook de wetgeving is gericht op duurzaamheid, legt directeur Robert van den Heuvel van Gebr. Janssen uit. “Door de energie-eisen in het Bouwbesluit 2015 zullen we duurzamer móeten gaan bouwen, omdat anders simpelweg bouwvergunningen geweigerd worden.”
Gelukkig staat de klant niet alleen. “Wij bieden innovatieve middelen voor nóg energiezuinigere en duurzamere woningen. Zoals de nieuwste vormen van dakisolatie, maar ook Profatec Eco dakbedekking die warmte reflecteert. Zonlicht wordt in hoge mate teruggekaatst. Dit verlaagt de oppervlaktetemperatuur met meer dan dertig graden Celsius en zorgt voor een aanzienlijk langere levensduur van de dakbedekking. Dit systeem bespaart op ventileren.”

Optimaal benut
Dient er tóch geventileerd te worden, dan gebeurt dat steeds vaker vraaggestuurd of met warmteterugwinning. Ook het verwarmen en koelen via bodemenergie en warmtepompsystemen wint terrein. “In de detailhandel en industrie waar behoefte aan koeling is, winnen we de restwarmte van koelcompressoren terug voor het verwarmen van de gebouwen. Zo wordt energie optimaal benut.”
Zonnepanelen zien we ook steeds meer. Omdat het oog ook wat wil, zijn er de PV-panelen van Monier, helemaal in het pannendak geïntegreerd en nagenoeg onzichtbaar. Verwarmen van water via zonnepanelen kan ook. Groene sedumdaken legt Gebr. Janssen eveneens aan. Ze isoleren de woning, houden het schone regenwater langer vast en vangen fijnstof. Positief voor onze gezondheid én voor de waarde van uw woning!

Klik hier voor het artikel in PDF

 

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.