Badkamer familie Haanen

Publicatiedatum: 16-04-2018

Badkamer familie Haanen Badkamer familie Haanen Badkamer familie Haanen Badkamer familie Haanen
Badkamer familie Haanen Badkamer familie Haanen
Badkamer familie Haanen Badkamer familie Haanen
Badkamer familie Haanen Badkamer familie Haanen
Badkamer familie Haanen Badkamer familie Haanen

Klant aan het woord
‘Het resultaat overtrof al onze verwachtingen’


Hun vorige badkamer was bijna een kwart eeuw oud. Die hadden Jacques en Marij Haanen laten aanleggen, kort nadat ze hun huis hadden gekocht. En dus was het echtpaar uit Venlo toe aan iets nieuws. De oude badkamer, gebouwd boven de keuken, waar voorheen een plat dak was, maakte plaats voor een compleet nieuwe, ‘warmere’ versie, compleet met enkele comfortverhogende voorzieningen. “Het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen.”

Jacques Haanen, inkoper van beroep, vindt een klik met de andere partij erg belangrijk. “We besloten te gaan kijken bij de Baderie-vestiging in Horst. Een verademing! Ons eerste gesprek was op een zondagmiddag, tijdens een open dag waarbij er veel klanten rondliepen. Men stelde direct voor het echte inhoudelijke gesprek op een andere dag te voeren, om zo meer tijd voor elkaar te hebben. Erg attent!”

‘Perfecte samenwerking’
Jacques en Marij, die al een behoorlijk helder idee hadden van hoe hun droombadkamer er uit zou moeten zien, vonden vanaf het begin de samenwerking perfect. “De adviseur kwam ook telkens met goede ideeën en voorstellen. Bij alles wat we bespraken had hij wel een advies om iets wél of juist niet te doen. Hij vroeg ook telkens of we wel aan dit of dat hadden gedacht. Nog een groot voordeel: de showroom van Baderie Horst is zó ruim dat je werkelijk alles meteen kunt zien.”
“Ook in de aanleg hebben we er geen omkijken naar gehad. Ik had vlug in de gaten dat de aanleg van een badkamer je al snel boven het hoofd kan groeien, zelfs wanneer je een niet onhandige klusser bent. Er is gewoon teveel om rekening mee te houden. En dus besloten we om wat meer neer te leggen, maar ons wel compleet te laten ontzorgen. Dat geeft enorm veel rust!”

Ruim én knus
De badkamer is behoorlijk ruim, maar oogt knus door de opstelling van een tussenmuurtje waartegen de wastafels zijn geplaatst. Erachter is een inloopdouche – die Marij graag wilde – met sunshower. De vijf infrarood- en vier UV-lampen zorgen voor behaaglijke warmte en ‘zonlicht’. “Heerlijk om je botten en spieren ’s lekker mee op te warmen.” Aan de andere kant is het toilet. Ruim opgezet, waardoor ook de ‘warme’ wandtegel erg goed tot z’n recht komt.
Een geweldige vondst noemt Jacques het plafond van aluminium platen. “Ander materiaal wordt vroeg of laat vochtig of gaat verkleuren; daar hebben deze platen geen last van. Ze zijn onderhoudsvrij.” De kasten in de nieuwste ‘betonlook’ zijn strak, makkelijk bereikbaar en functioneel. “Ze maken het plaatje perfect rond. In vijf weken tijd was het project klaar. En ook de nazorg was helemaal af. Wij kunnen Baderie Horst bij iedereen aanbevelen!”

Klik hier voor meer foto's< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief