Levensloopbestendig wonen

Publicatiedatum: 25-03-2020

Levensloopbestendig wonen Levensloopbestendig wonen Levensloopbestendig wonen Levensloopbestendig wonen
Levensloopbestendig wonen Levensloopbestendig wonen
Levensloopbestendig wonen Levensloopbestendig wonen
Levensloopbestendig wonen Levensloopbestendig wonen
Levensloopbestendig wonen Levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendig wonen: Gebr. Janssen helpt!

De overheid voert al jaren een beleid waarbij ouderen steeds langer zelfstandig thuis blijven wonen. Maar deze mensen moeten zich hierbij wat Gebr. Janssen betreft dan wel veilig én comfortabel kunnen voelen. Dat kan vaak alleen door aanpassingen aan de bestaande douche of badkamer. Wat ons daarbij in de praktijk opvalt, is dat mensen hier in de regel (te) laat mee beginnen. Vaak pas als ze eigenlijk met de rug tegen de muur staan, bijvoorbeeld na een val, met alle vervelende gevolgen van dien.

Het is goed om te weten dat je tegenwoordig een badkamer op fraaie wijze kunt aanpassen aan het ouder worden, daar waar er vroeger maar een handvol materialen voorhanden was. Hulpmiddelen zijn vandaag de dag in allerlei soorten en uitvoeringen beschikbaar. Daarbij werkt Gebr. Janssen samen met andere partijen in de regio; denk aan installateurs van (extra) nachtverlichting of bewegingsmelders.

Direct genieten
Is haast geboden, dan zullen wij natuurlijk zo snel mogelijk in actie komen. Maar op sommige producten zit nu eenmaal een lange(re) levertijd. Wijzelf kunnen natuurlijk ook met slimme toepassingen komen. Zo is tegelwerk tijdrovend en dit kun je niet meteen afwerken. Daarom gebruiken wij ook wel HSK-panelen, die waterdicht en vuilafstotend zijn. Ze hebben een aluminium binnenkern en er kan direct van alles op gemonteerd worden. U beschikt meteen over uw nieuwe voorzieningen! Nog een tip voor nieuwbouwers: denk alvast na over de badkamer van morgen en leg bepaalde voorzieningen nú alvast aan. Dat scheelt straks veel werk!

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.