Gebr. Janssen is MVO-ondernemer


Gebr. Janssen behaalt medio 2014 het Certificaat MVO-wijzer

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een ontwikkeling die we niet meer weg kunnen denken. Organisaties nemen steeds vaker hun maatschappelijk verantwoordelijkheid om te zorgen voor een betere balans tussen de sociale (People), natuurlijke (Planet) en zakelijke (Profit) belangen.

Volgens Peter van Houtum, MVO-coördinator bij Gebr. Janssen, wil Gebr. Janssen een onderneming zijn die concreet en aantoonbaar aandacht heeft voor MVO. Duurzaam denken en handelen heeft nu en in de toekomst onze oprechte aandacht en inzet. Dit duurzaam ondernemen betekent dat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen. We willen er dus ook actief rekening mee houden bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten en de gevolgen hiervan voor het milieu en het welzijn voor de mensen binnen en buiten onze organisatie.

Gebr. Janssen voert daarom beleid dat vorm heeft gekregen in een MVO-systeem. Dat systeem is in overeenstemming met de richtlijn ISO 26000 en de daarvan afgeleide MVO-wijzer. Als één van de eerste bedrijven in de regio hebben wij ons gecertificeerd voor deze MVO-wijzer. Bijzonder trots zijn we hierop. Het betekent dat de aandacht voor duurzaam ondernemen bij Gebr. Janssen in de toekomst alleen maar sterker zal worden.

Klik hier voor het MVO-certificaat