Nog meer badkamerideeën

Publicatiedatum: 14-04-2020

Nog meer badkamerideeën Nog meer badkamerideeën Nog meer badkamerideeën Nog meer badkamerideeën
Nog meer badkamerideeën Nog meer badkamerideeën
Nog meer badkamerideeën Nog meer badkamerideeën
Nog meer badkamerideeën Nog meer badkamerideeën
Nog meer badkamerideeën Nog meer badkamerideeën
Nog meer badkamerideeën
Help! Mijn badkamer heeft een schuin dak


Heeft jouw badkamer een schuin dak? Of wil je misschien een badkamer op zolder? Je vindt het misschien lastig, maar je bent niet de enige! In heel veel huizen in Nederland is dit het geval. Goed nieuws: er zijn heel veel slimme - en vooral supermooie - oplossingen voor zulke ruimtes.

Douche in de hoek
In elke badkamer heb je een douchehoek en een wastafel met spiegel(kast) erboven nodig. Beide zijn best hoog, dus plaats ze aan de hoge kant van je badkamer. Lukt dat niet? Laat dan een van de douchewanden schuin op maat aansnijden.

Ligbad of closet
Onder het schuine deel kun je een ligbad plaatsen, afhankelijk van de instaphoogte. Ook een closet kan daar prima worden geplaatst. Ook hier geldt dat wegstappen ‘van de schuinte’ het makkelijkst is, daar houden wij rekening mee met het bepalen van de zitrichting van het closet.

Opbergruimte en warmte
Een andere mooie en erg praktische oplossing is een lage kastenwand onder de volledige breedte van het schuine dakdeel. Een (design)radiator in plaats van vloerverwarming? Plaats hem dan tegen de wand onder het schuine dak, in dat deel bevindt zich ook vaak het raam. Hulp nodig? Onze Baderie-adviseurs helpen je graag!

< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.