PROJECT IN BEELD

Publicatiedatum: 15-04-2016

PROJECT IN BEELD PROJECT IN BEELD PROJECT IN BEELD PROJECT IN BEELD
PROJECT IN BEELD PROJECT IN BEELD
PROJECT IN BEELD PROJECT IN BEELD
PROJECT IN BEELD PROJECT IN BEELD
PROJECT IN BEELD PROJECT IN BEELD

PROJECT IN BEELD - Nieuwbouw Kindcentrum Het Talent


In opdracht van Stichting Prodas en in samenwerking met aannemer Burgt Bouw heeft Gebr. Janssen kortgeleden Kindcentrum Het Talent opgeleverd. In deze nieuwbouw in Asten zijn basisschool Deken van Hout, Korein Kinderopvang en Peuterspeelzaal Pinkeltje ondergebracht.

De nieuwbouw bestaat uit twee bouwlagen onder een schuin dak. De begane grond heeft onder meer vier onderwijsruimten, een buitenschoolse opvang en kinderdagverblijf. De verdieping heeft nog eens vier onderwijsruimten, aangevuld met kantoren en een buitenschoolse opvang.

Gebr. Janssen verzorgde er de aanleg van riolering, hemelwaterafvoeren, waterleiding, sanitair en warmwater voorziening. Verder kwam er een cv-installatie met regeling per vertrek, werden luchtbehandelingsinstallaties en koeling aangelegd, en kwam er een gebouwbeheersysteem dat ook op afstand bediend kan worden.< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.