Zonnepanelen plaatsen.

Publicatiedatum: 14-06-2016

Zonnepanelen plaatsen. Zonnepanelen plaatsen. Zonnepanelen plaatsen. Zonnepanelen plaatsen.
Zonnepanelen plaatsen. Zonnepanelen plaatsen.
Zonnepanelen plaatsen. Zonnepanelen plaatsen.
Zonnepanelen plaatsen. Zonnepanelen plaatsen.
Zonnepanelen plaatsen. Zonnepanelen plaatsen.

Zonnepanelen plaatsen, volgt u ons voorbeeld?


Je moet goed kijken en dan nog vallen ze amper op: zo’n driehonderdvijftig zonnepanelen op het platte dak en de stallingen van ons bedrijfspand aan de Hagelkruisstraat in Beugen. Ze wekken duurzame energie op voor ons bedrijf. Duurzaam, want bij de productie van deze elektriciteit komen immers geen broeikasgassen en schadelijke stoffen vrij.

Prima geschikt
Uit Nederlands zonlicht kunnen we met zonnepanelen prima elektriciteit opwekken. Zonnepanelen zie je op huizen, maar ook op bedrijfspanden en andere gebouwen. Met de verder stijgende energieprijzen is het steeds interessanter om zelf energie op te wekken via zonnepanelen. Ons bedrijf verdient de investering binnen zeven jaar terug. Bovendien onderstrepen we er ons groene karakter mee. De panelen zitten vast aan meetapparatuur, gekoppeld aan onder meer onze website. Daar kan iedereen doorlopend zien hoeveel energie er met onze panelen is opgewekt.

Rendement
Het rendement van een investering in zonnepanelen is volgens Milieu Centraal vergelijkbaar met een rente van zes procent op een spaarrekening. Waar krijgt u dat nog? Alvast nagaan of het interessant is om zonnepanelen op úw woning te plaatsen? De geschatte kosten en baten afwegen? Vraag advies op maat! Kijk ook eens op www.milieucentraal.nl.


< terug naar nieuwsoverzicht

NIEUWs

Op de hoogte blijven van nieuws binnen Gebr. Janssen in Beugen of ontwikkelingen binnen de branche? Volg ons op Facebook of Twitter.