• Eigen ontwerp mogelijk
  • 5 jaar garantie op uw complete badkamer
  • Duidelijkheid over kosten

Badkamerzaak

Gebr. Janssen is uw gespecialiseerde badkamerzaak in Beugen, Horst en Venray. Al meer dan 100 jaar actief in sanitair, dakbedekking en installatietechniek, gespecialiseerd als badkamerzaak. We staan voor kwaliteit en vakmanschap. Voor een compleet nieuwe badkamer of voor badkamerrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Kom kijken in onze showroom in Beugen of Horst.

Bent u opzoek naar nieuw sanitair?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan in onze vestiging in Beugen of bel direct voor meer informatie!

Volop inspiratie opdoen in onze badkamerzaak

Ziet u al helemaal voor u wat u met uw badkamer wilt gaan doen? Of kunt u nog wel wat advies gebruiken? In de badkamerspeciaalzaak staat een van onze specialisten voor u klaar om u wegwijs te maken in wat er allemaal mogelijk is. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen en denken met plezier met u mee. Uw dromen worden werkelijkheid, van een kleine badkamer make-over tot een complete wellness inrichting. We realiseren het voor u. Badkamerspeciaalzaak Gebr. Janssen is altijd goed bereikbaar, zodat we altijd snel kunnen schakelen en uw plannen op korte termijn werkelijkheid worden. We werken met een uniek vijfstappenplan, zodat uw badkamer precies wordt zoals u hem wilt.

Badkamerzaak met oog voor detail en kwaliteit

U kunt vertrouwen op onze vakmanschap, kennis en ervaring. We hebben oog voor detail en kwaliteit en kiezen altijd voor een persoonlijke benadering. U krijgt één vaste contactpersoon, bij wie u met al uw vragen altijd terechtkunt. We helpen u graag. U bent bij ons zeker van eerlijk advies en vooral veel verfrissende ideeën, waarbij de kwaliteit van de gebruikte producten is gegarandeerd. Wij geven u 5 jaar garantie op de materialen en de installatie. Over de kosten zijn we vanaf het begin duidelijk, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wilt u meer weten over wat onze badkamerspeciaalzaak allemaal voor u kan doen? Neem contact met ons op en maak een afspraak. U bent ook altijd van harte welkom in onze showrooms in Beugen of Horst. Voor advies of het stellen van vragen kunt u bellen naar 0485- 36 96 96.

Ook interessant

Erkende badkamer installateurs | Kosten badkamer | Sanitair Horst