Sanitairproducten in Venray en omstreken: Gebr. Janssen BV

Van kleine sanitairartikelen tot complete badkamers

Op zoek naar sanitairartikelen of badkamers in Venray? Dan bent u van harte welkom bij Gebr. Janssen, uw sanitair speciaalzaak in de regio Venray. Bij ons bent u op het juiste adres voor alles op het gebied van sanitair voor uw badkamer. Bij ons vindt u van de kleinste sanitairaccessoires tot compleet verzorgde badkamers.

Uitgebreid assortiment sanitairproducten

Gebr. Janssen BV heeft een zeer ruim assortiment aan sanitairproducten van topmerken. De showrooms van Baderie Janssen Beugen zijn ook uitgerust met complete badkameropstellingen en badkamerproducten. Met ruim 60 showrooms zijn wij te vinden in verschillende regio’s zoals Wijchen en Beuningen, Grave en Groesbeek. Enkele sanitairproducten uit ons assortiment zijn:

  • Baden;
  • Douches;
  • Kranen;
  • Tegels;
  • Wastafels.

Uw sanitairspeciaalzaak

Uw sanitair speciaalzaak in de regio Venray is ongetwijfeld Gebr. Janssen BV. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van sanitair. De medewerkers van Braderie Janssen Beugen zijn goed opgeleid en ze hebben allemaal een passie voor sanitair en kwaliteit. Voor het bezichtigen van onze producten kunt u terecht op onze website of u kunt ook een dagje langskomen in onze showroom.