• Eigen ontwerp mogelijk
  • 5 jaar garantie op uw complete badkamer
  • Duidelijkheid over kosten

Erkende badkamer installateurs

Gaat u een nieuwe badkamer plaatsen, dan kiest u voor de erkende badkamer installateurs van Gebr. Janssen. Dankzij onze jarenlange ervaring en deskundigheid zijn wij een begrip in de regio. Of u nu uw huidige badkamer wilt renoveren of een volledig nieuwe badkamer wilt plaatsen, u bent bij ons aan het juiste adres.

Bent u opzoek naar nieuw sanitair?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan in onze vestiging in Beugen of bel direct voor meer informatie!

Onze erkende badkamer installateurs zorgen voor uw perfecte badkamer

In Gebr. Janssen vindt u niet alleen een installateur voor de badkamer. In onze uitgebreide showroom vindt u de meest uiteenlopende stijlen om uw badkamer mee in te richten. Wij werken onder de vlag van de Baderie, waardoor u altijd verzekerd bent van uitstekende kwaliteit, ook bij onze installateur voor de badkamer. Als erkende badkamer installateurs begeleiden wij u zoveel u wilt, of dat nu voor een deel van het proces is of de volledige installatie.

Een stappenplan maken

Bij Gebr. Janssen als uw installateur voor de badkamer hebt u te maken met één vaste contactpersoon. Wij doen er alles aan om snel en duidelijk te communiceren. Werken met erkende badkamer installateurs betekent kwaliteit en oog voor detail. Bij Gebr. Janssen krijgt u vijf jaar garantie op het geleverde werk. U weet bij onze installateur voor de badkamer dus altijd waar u aan toe bent. Wij werken bijzonder transparant, compleet met een stappenplan. Wij geven u een compleet beeld welke begeleiding en kosten u van ons kunt verwachten.

Bezoek de showroom

Wilt u weten wat wij u als installateur voor de badkamer kunnen bieden, kom dan snel langs in een van onze showrooms. U kunt hier inspiratie opdoen om de badkamer van uw dromen te realiseren. Wilt u telefonisch contact, dan kunt u ons bereiken op 0485- 36 96 96. U kunt ook een e-mail sturen naar info@janssenbeugen.nl. Wij zien u graag in onze showroom.

Ook interessant

Kosten badkamer | Sanitair Horst | Sanitair Limburg