Valbeveiliging daken

Effectieve valbeveiliging op daken vereist deskundige inventarisatie en evaluatie van risico's, uitstekende aanleg en onderhoud van het veiligheidssysteem en regelmatige inspecties. Werken op daken is tegenwoordig aan heel wat veiligheidsvoorschriften, wettelijke regels en richtlijnen gebonden. Gebr. Janssen is specialist in het ontwerpen en aanbrengen van valbeveiligingssystemen.

Elke situatie is anders. Standaard veiligheidsproducten voor valbeveiliging op het dak zoals solo ankerpunten of aanlijn kabelsysteem voldoen dan ook niet altijd. Het beveiligen van een dak is vaak maatwerk. Wij hebben de kennis en ervaring in huis om voor elke situatie passende oplossingen te vinden. Naar welke oplossing uw voorkeur ook uit gaat, u kunt altijd rekenen ons vakmanschap, onze service en heldere adviezen.

Gebr. Janssen is select dealer van MARQ valbeveilingsystemen. De ankerpunten en aanlijn kabelsystemen van MARQ voldoen aan de onlangs herziene Europese norm (EN 795:2012). Onze monteurs zijn opgeleid in het monteren van deze systemen.

Ook het beter toegankelijk maken van daken door kunnen wij voor u verzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een kooiladder of looppaden.

Wilt u meer weten over valbeveiliging daken? Neemt u dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.

Neem contact op met Gebr. Janssen Beugen

Valbeveiliging Schuttersveld Venray

Platdak renovatie verzorgingshuis Schuttersveld aan de Bergweg te Venray. Opdrachtgever: Wonen Limburg te Roermond

Meer informatie