Dakdekker

Als u op zoek bent naar een ervaren dakdekker, kunt u bij Gebr. Janssen wezen! Wij hebben meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen, renoveren en het onderhouden van vele soorten daken. Platte daken als bitumineuze daken en kunststof daken. Hellende daken als pannendaken en leiendaken.

Als ervaren dakdekker is tijdsdruk geen probleem. Wij zetten complete ploegen van goed opgeleide en continu bijgeschoolde vakmensen in. Zo wordt het werk heel gauw opgeleverd. Naast een ploeg van gemotiveerde mensen beschikken wij ook over een magazijn vol noodzakelijke materialen om het werk snel en nauwkeurig op te leveren. Hoogwaardige kwaliteit, een brede dienstverlening en uitstekende service zijn een paar belangrijke kenmerken van Gebr. Janssen.

Verder bezit Gebr. Janssen een veiligheidscertificaat VCA en een Komo-Procescertificaat. Deze certificaten onderschrijven het belang dat wij hechten aan veiligheid, gezondheid, milieuzorg en de kwaliteit die geleverd wordt.

Hebt u een betrouwbare en ervaren dakdekker nodig maar wenst u nog wat meer informatie? Neem dan snel contact met ons op en wij zullen u uitgebreid van dienst zijn!