Storing melden

Dakbedekking

Wie als dakdekkersbedrijf al sinds 1886 actief is, moet wel een kei zijn in zijn vak. Een ongekende hoeveelheid kennis is opgedaan in een periode die zoetjesaan in de richting van anderhalve eeuw gaat… Gebr. Janssen is uw geboren partner in elk zakelijk project. Maar niet alleen dáárom. Wij ‘ademen’ daken.

We weten als ketenpartner of als lid van een bouwteam voor (onderhouds)aannemers, het bedrijfsleven, overheden, corporaties, bouwpartners, (zorg)instellingen en andere samenwerkingsverbanden precies wat in elk project voor dakbedekking van ons gevraagd wordt. En dat leveren wij.

Ketenpartner en bouwteamlid

Als ketenpartner zijn we specialist in alle soorten dakbedekking, isolatie en verduurzaming. In samenwerkingsverbanden schuiven we graag in een zo vroeg mogelijk stadium aan. In het delen van kennis zit immers onze grote kracht.

Grootschalige projecten

Van een seriematige renovatie van honderden woningen, realiseren van kantoorpanden en bedrijfshallen tot aan de volledige restauratie van daken van cultureel erfgoed: ons brede team van vakmensen laat op elke uitdaging een meesterlijke handtekening achter.

Volledig gecertificeerd

We zijn als dakdekkersbedrijf KOMO-gecertificeerd en lopen met ruime garantie alvast vooruit op de Wet kwaliteitsborging. Bovendien zijn we Wédéflex-dealer en partner van IKO-roof.

Het dak speelt een belangrijke rol bij renovaties en verduurzaming. Het vraagt onvoorwaardelijke betrokkenheid van ons als deskundige onderneming: van communicatie vooraf met betrokkenen tot aan de uiteindelijke uitvoering, met daarbij aandacht voor alle facetten van het werk, van duurzaamheid tot (val)veiligheid.

Dakbedekking voor woningcorporaties, VvE’s, gemeenten en bedrijven

Met ons grote team dakdekkers en vakmensen voor de opname, advies, calculatie en projectleiding realiseren we dakbedekking voor woningcorporaties, VvE’s, gemeenten en bedrijven. We onderhouden, renoveren, vervangen en brengen nieuwe dakbedekking aan voor gemeenten, provincies, bouwpartners en andere samenwerkingsverbanden.

Dakbedekking vervangen vraagt om een compleet advies. We zijn dealer van Wédéflex en partner van IKO-roof. Bovendien zijn we KOMO-gecertificeerd voor dakbedekking en lopen we met ruime garantie alvast vooruit op de Wet kwaliteitsborging. We zijn aangesloten bij de Stichting Dakmeester en weten waar een professional op moet letten bij een hellend dak en een plat dak. Ook zijn we lid van Gebouwschil Nederland, de brancheorganisatie voor dak- en gevelspecialisten. Wilt u het onderhoud aan uw dak in onze handen leggen? Ook dat kan!

Wilt u meer weten? Bel ons: 0485 – 36 96 96 of stuur een e-mail naar: info@janssenbeugen.nl. Of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Specialisten met ruim 135 jaar ervaring

Ons breed onderlegde specialisme in zakelijke dakbedekking vormt de basis voor de wijze waarop we projecten benaderen. Op doelen als verbeteren van de leefbaarheid, veiligheid, beschikbare binnenruimte en duurzaamheid van woningen, kantoorpanden of andere gebouwen drukken wij graag ons stempel.

Goede dakisolatie en hoogwaardige dakbedekking bepalen sterk hoe duurzaam een gebouw is. Samen met derde partners dragen we desgewenst bij aan het verduurzamen van de buitenschil. Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opstellen en uitvoeren doen we uiteraard ook.

KOMO-gecertificeerd

Uitstekende beoordeling op Techniek Nederland

Toonaangevend in zuidoost-Nederland

Ketenpartner met meerwaarde

Als ketenpartner of lid van een bouwteam gaan we een stap verder dan enkel het uitvoeren van het daktechnische werken voor uw bedrijf, gemeente, de woningcorporatie of bijvoorbeeld een Vereniging van Eigenaren. De boodschap die u met uw project uit wilt dragen, is ook ónze boodschap. Sterker nog, niet zelden sporen we bewoners of gebouwgebruikers bovenop bouwkundige aanpassingen aan tot extra energiebesparend gedrag.

Met een uitgebreid team vakmensen voor opname, advisering, calculatie en projectleiding bieden we een complete oplossing met aandacht voor alle fases van het proces. Wij analyseren, leggen uit, begeleiden en voeren uit; precies op de manier zoals u dat voor ogen heeft. Daarin zit onze meerwaarde.

Elk project is een uitdaging

Op die manier realiseren we bijvoorbeeld de renovatie van honderden woningen, kantoorpanden en bedrijfshallen, samen met andere betrokken partners. We nemen een leidende en vooruitstrevende rol, die al begint bij het bespreken van de mogelijkheden die we zien.

Vanuit onze ervaring delen we inzichten en inspiratie, om bestaand vastgoed een duurzame stap vooruit te helpen. Maar ook om nieuwbouw bij voorbaat een zo laag mogelijke ecologische footprint te geven. Dat gaat wat ons betreft om meer dan de dakbedekking alleen. Een integrale aanpak garandeert de grootste winst als het gaat om duurzaamheid en de toekomst voor volgende generaties. Zo wordt elk project een uitdaging waar wij graag onze tanden in zetten.

Een sprekend resultaat

Hoeveel moois we ook kunnen vertellen over de dak projecten die wij naar tevredenheid van onze klanten hebben opgeleverd… laten wij dat onze klanten liever zelf doen. De beoordeling op Techniek Nederland / Klantenvertellen.nl is daar een sprekend resultaat van. Een resultaat waar we trots op zijn en ons iedere dag hard voor maken.

Ruim 135 jaar vakmanschap. Ervaar het zelf!

Projecten

Wilt u meer weten over onze projecten binnen de dakbedekking?

André Sinnema

Adviseur Daken zakelijk

E: a.sinnema@janssenbeugen.nl