Storing melden

Over ons

Gebr. Janssen, uw betrouwbare partner

Hoogwaardige kwaliteit, een brede dienstverlening, uitstekende service, veiligheid voor u en onze mensen. Dat zijn de uitgangspunten waar het bij Gebr. Janssen om draait. Altijd en overal.

Onze klanten noemen ons veelzijdig, specialistisch, betrokken en kwalitatief sterk. Bovendien roemen zij het vakmanschap en de deskundigheid waarmee we adviseren en uitvoeren. Dat vakmanschap werd in 2011 zelfs bekroond met het officiële predicaat Hofleverancier. Voor ons voelt het als een belangrijke kroon op tientallen jaren vakmanschap en ervaring.

We zijn trots op de erkenning en de omschrijving door onze klanten. Het is die focus waar we al meer dan 135 jaar aan werken, sinds onze oprichting in 1886. Het resultaat is dat we inmiddels zijn uitgegroeid tot een onbetwiste specialist in dakbedekking, installatietechniek, riooltechniek en sanitair in heel zuidoost-Nederland.

 

Missie & visie

Gebr. Janssen adviseert, ontwerpt, installeert en monteert op dakdekkers- en installatiegebied. Daarnaast verrichten we rioolwerkzaamheden en leveren en installeren wij alles op het gebied van sanitair. Kwaliteit, veilig werken en duurzaamheid staan hierbij hoog in het vaandel.

Bovendien willen we een degelijke én innovatieve partner zijn. Degelijk als het gaat om kwaliteit, vakmanschap, betrouwbaarheid en betrokkenheid, innovatief op het gebied van materialen, werkwijze en branchebetrokkenheid. Gebr. Janssen is een flexibele en veelzijdige partner, met een duidelijke werkwijze: afspraak = afspraak.

Gebr. Janssen is bij Koninklijke beschikking Hofleverancier
– Kwaliteit en Vakmanschap sinds 1886

Kwaliteit en vakmanschap sinds 1886

Ons credo: bouwen met extra toegevoegde waarde, heeft geleid tot een sterk opererend bedrijf dat werkt voor particulieren, aannemers, bouwbedrijven en andere ondernemingen, instellingen, woningcorporaties, gemeenten en overheden. Geen klus is ons te groot noch te klein. En wordt het project complex of vraagt het om een creatieve of innovatieve oplossing? Vooral op die momenten blinken we uit!

We werken aan onder meer hightech fabriekspanden, multifunctionele bedrijfsgebouwen, eigentijdse scholen en zowel seriematige als luxe woningbouw op het hoogste niveau. Dat doen we volgens de moderne richtlijnen en altijd op basis van onze volledige certificering.

Specialist in dakbedekking, installatietechniek, riooltechniek en sanitair

We gelden als voorloper binnen de branche, bijvoorbeeld door het gebruik van innovatieve materialen. Bovendien werken we aan toonaangevende projecten, waarmee we kunnen laten zien waar we technisch en organisatorisch toe in staat zijn.

We koesteren met ruim 135 jaar ervaring een rijke historie, al staan we tegelijkertijd met twee benen heel stevig in het heden. Het maakt ons de betrokken specialist in dakbedekking, installatietechniek, riooltechniek en sanitair.

Een sprekend resultaat

We zijn trots op de erkenning en de omschrijving door onze klanten. Het is die focus waar we al meer dan 135 jaar aan werken, sinds onze oprichting in 1886. Dat we inmiddels zijn uitgegroeid tot specialist in dakbedekking, installatietechniek, riooltechniek en sanitair in heel zuidoost-Nederland is daar een mooi resultaat van.

135 jaar vakmanschap. Ervaar het zelf!

In de praktijk

Gebr. Janssen telt twee Baderie sanitairshowrooms, in Beugen en Horst. Naast het nieuwste en meest inspirerende op badkamergebied vindt de klant er ook slimme oplossingen op het gebied van daken, verwarming en zinkwerk. Bouwen met extra toegevoegde waarde is het credo van Gebr. Janssen, dat toonaangevend is in toepassingen op het gebied van duurzame energiebesparing, Daarnaast heeft de onderneming kans gezien verschillende disciplines aan elkaar te koppelen. Dat heeft geleid tot een sterk opererend bedrijf dat werkt voor particulieren, aannemers, bouwbedrijven en andere ondernemingen, instellingen, woningcorporaties, gemeenten en overheden.

Vragen over ons en onze achtergrond? Bel ons op telefoonnummer 0485 – 36 96 96, stuur ons een e-mail naar info@janssenbeugen.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Onze directie

Gebr. Janssen is een familiebedrijf met een rijke historie en daar zijn we trots op. Nog steeds leiden nazaten van de familie Janssen het bedrijf.
De directie bestaat uit vier personen:

Peter van Houtum

Financieel directeur

Theo Huijbers

Directeur daken

Robert van den Heuvel

Algemeen directeur

Leo van den Heuvel

Commercieel directeur

Geschiedenis

In de ruim 135 jaren die we inmiddels bestaan maakte ons bedrijf en haar werknemers een enorme groei door. Lees meer over Gebr. Janssen door de jaren heen.

Duurzaamheid

Een term die centraal staat in onze bedrijfsvoering. Wij omarmen verantwoordelijkheid voor mens en planeet. Dit creëert een positieve erfenis voor onze toekomstige generaties.

Onze locaties

Middels meerdere vestigingen in de regio zijn we nooit ver weg voor onze particuliere én zakelijke klanten. Vind onze vestiging bij u in de buurt.

Normering en Certificaten

We zijn volledig gecertificeerd en werken volgens de belangrijkste kwaliteitsrichtlijnen. Op die manier garanderen we vakwerk dat tot in detail klopt. Leer er alles over.

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons voor duurzaamheid, kwaliteit en vakmanschap. Het zijn wat ons betreft niet zomaar loze kreten. Lees hier waarom.

Veiligheid

Werken in de bouw en op het dak brengt veiligheidsrisico’s met zich mee. Lees hoe wij deze tot een minimum beperken. Hetgeen wij als zeer belangrijk onderdeel van ons vak beschouwen.