Hofleverancier

hofleverancier3

Hofleverancier

Hofleverancier word en ben je niet zomaar. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je een gerenommeerd bedrijf bent. Uiteraard gezond en van onbesproken gedrag. De toekenning staat voor bewezen kwaliteit, solidariteit en continuïteit binnen ons bedrijf. Dit sluit aan op het respect, de waardering en het vertrouwen die als belangrijke waarden horen bij ons koningshuis.

Bij het 125-jarig bestaan van Gebr. Janssen, in 2011, kregen we ‘Bij Koninklijke Beschikking’ het predicaat ‘Hofleverancier’ toegekend. Daarmee drongen we door tot een select gezelschap van Nederlandse familiebedrijven, van honderd jaar of ouder, die de economische ruggengraat van onze samenleving vormen. Met meer dan 135 jaar ervaring weten we waar we het over hebben. De titel is een erkenning voor vakmanschap en betrokkenheid die we tonen bij al onze opdrachtgevers en onze maatschappelijke omgeving.

We zijn enorm trots op onze onderscheiding als hofleverancier, waarmee we ons bovendien in prachtig gezelschap bevinden (https://www.hofleverancier.nl).

Uw hofleverancier voor iedereen

Ons land omarmt zo’n 700 hofleveranciers. Dat we het predicaat ‘Hofleverancier’ officieel mogen voeren, betekent natuurlijk niet dat we enkel opdrachtgevers bedienen die van koninklijke huize komen. We werken voor zowel particulieren als voor zakelijke klanten.

We durven te stellen dat we niet de eerste de beste zijn in dakbedekking, installatietechniek, riooltechniek en sanitair. En hoewel onze staat van dienst een koningshuis waardig is, zjin we er ook voor ieder ander die vertrouwt op onze kennis en kunde.

Vragen over onze rol als hofleverancier? Bel ons: 0485 – 36 96 96 of stuur een e-mail naar: info@janssenbeugen.nl. Of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Ruim 135 jaar ervaring

Uitstekende beoordeling op Techniek Nederland

Toonaangevend in zuidoost-Nederland

Onderscheiden(d)

Hoeveel moois we ook kunnen vertellen over de projecten die wij naar tevredenheid van onze klanten hebben opgeleverd… laten wij dat onze klanten liever zelf doen. De beoordeling op Techniek Nederland / Klantenvertellen.nl is daar een sprekend resultaat van. Een resultaat waar we trots op zijn en ons iedere dag hard voor maken.

Met meer dan 135 jaar ervaring weten we waar we het over hebben. We staan voor vakmanschap, deskundigheid en betrokken service bij zowel onze particuliere als zakelijke klanten.

Ruim 135 jaar vakmanschap. Ervaar het zelf!

Meer weten?

Leo van den Heuvel

Commercieel directeur

E: l.v.d.heuvel@janssenbeugen.nl