Storing melden

Riool ontstoppen

Een verstopt riool komt nooit gelegen. Het bedreigt misschien zelfs uw bedrijfsvoering. U zoekt een specialist om het riool te ontstoppen? We komen zo snel mogelijk naar u toe bij een acute verstopping. Is er minder haast geboden, dan beoordelen we de situatie ter plaatse en brengen een vrijblijvende offerte uit.

Snel hulp nodig bij een verstopt riool? Bel ons op telefoonnummer 0485 – 36 96 96 of vul direct het online storingsformulier in.

Als de nood het hoogst is…

Goede riolering is een vanzelfsprekendheid. U merkt pas wat u mist als het niet naar behoren functioneert. Als de nood het hoogst is, zijn onze specialisten van de professionele ontstoppingsdienst nabij.

Preventief onderzoek

Met preventieve onderzoeken en controles, maar ook met structureel onderhoud, zoals tijdig leegzuigen en schoonspuiten, voorkomt u problemen en onverwachte uitgaven. Informeer naar onze onderhoudscontracten voor riooltechniek op maat.

Snel en effectief

Mocht het tóch mis gaan, dan zijn wij snel ter plekke met technische hulpmiddelen om elk probleem op te sporen en op te lossen: van camera’s tot rookmachines. Van minigravers tot medewerkers die de bestrating herstellen na het ontstoppen van het riool.

Voorkomen is beter dan ontstoppen

Effectieve afvoer van afwaswater en hemelwater. Geen luxe, maar een vanzelfsprekendheid. U merkt pas wat u mist als het niet naar behoren functioneert. En dan moet het ook snel geregeld zijn. Gebr. Janssen heeft een professionele ontstoppingsdienst. Als de nood het hoogst is, zijn onze specialisten nabij.

Natuurlijk is voorkomen beter dan ontstoppen. Daarom voert Janssen Beugen ook preventieve onderzoeken en controles uit. Met een infraroodcamera lichten we de donkerste riolen, afvoeren en zelfs rookkanalen nauwkeurig door. Met structueel onderhoud zoals tijdig leegzuigen en schoonspuiten voorkomt u lastige problemen en overwachte uitgaven. Informeer naar onze onderhoudscontracten op maat.

Specialist in riooltechniek

Maak het ontstoppingsstuk of -putje bij de perceelgrens open. Kunt u deze niet vinden? Neem dan contact op met de gemeente van uw woonplaats.

  • Situatie A: Vol ontstoppingsstuk of -putje: bel de gemeente. Als het ontstoppingsstuk of -putje vol staat, dan zit de verstopping op gemeentelijk terrein. Neem in dat geval contact op met de gemeente van uw woonplaats.
    Werk dat uitgevoerd wordt zonder opdracht van de gemeente van uw woonplaats, komt niet voor vergoeding in aanmerking.
  • Situatie B: Leeg ontstoppingsstuk of -putje: eigen verantwoordelijkheid. Als het ontstoppingsstuk of -putje leeg is, dan zit de verstopping op eigen terrein. U dient dit zelf te (laten) ontstoppen. De kosten van deze werkzaamheden zijn voor eigen rekening.

Tip: bevindt u zich in het buitengebied en brandt er een lamp op de kast van de drukriolering? Neem ook in dat geval contact op met uw gemeente.

Ruim 135 jaar ervaring

Uitstekende beoordeling op Techniek Nederland

Toonaangevend in zuidoost-Nederland

Riool ontstoppen

Wij kunnen het riool ontstoppen of preventief voorkomen dat het riool verstopt raakt. Dus hebt u te maken met een verstopping? Neem volgens de bovenstaande instructies contact op met uw gemeente of bel rechtstreeks met onze specialisten.

Vragen over hoe we het riool ontstoppen? Bel ons: 0485 – 36 96 96 of stuur een e-mail naar: info@janssenbeugen.nl. Of gebruik het online storingsformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Een sprekend resultaat

Hoeveel moois we ook kunnen vertellen over de riolering-technische projecten die wij naar tevredenheid van onze klanten hebben opgeleverd… laten wij dat onze klanten liever zelf doen. De beoordeling op Techniek Nederland / Klantenvertellen.nl is daar een sprekend resultaat van. Een resultaat waar we trots op zijn en ons iedere dag hard voor maken.

Ruim 135 jaar vakmanschap. Ervaar het zelf!

Wilt u meer weten over onze riooltechniek projecten?

Toon Bulder

Servicecoördinator riolering

E: t.bulder@janssenbeugen.nl