Storing melden

Een deskundige dakdekker in Nijmegen: Gebr. Janssen BV

Dakwerken voor woningen en gebouwen

Bent u op zoek naar een deskundige dakdekker in Nijmegen? Al meer dan 100 jaar bouwt, renoveert en onderhoudt Gebr. Janssen diverse daken. Onze dakdekkers in Nijmegen zijn deskundig in het plaatsen van functionele, platte constructies van duizenden vierkante meters tot particuliere woningen en ambachtelijk vakwerk aan historische gebouwen.

Dakwerk op maat bij Gebr. Janssen BV

Een degelijk betrouwbare dak boven uw hoofd biedt een aangenaam woongenot. Gebr. Janssen BV heeft reeds 100 jaar ervaring in het plaatsen van dakbedekkingen. Onze ervaren dakdekkers in Nijmegen luisteren graag naar uw wensen en leveren uw dakwerk op maat. Naast dakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht voor diverse sanitaire installaties en rioolsystemen. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van:

  • Platte daken;
  • Bitumineuze daken;
  • Kunststof daken;
  • Hellende daken;
  • Pannen- en leiendaken.

Tijdsdruk geen probleem bij Gebr. Janssen BV

Projecten met een deadline voeren wij uistekend uit. Tijdsdruk is geen probleem bij Gebr. Janssen BV. Wij zetten onze complete ploegen in voor het uitvoeren van projecten. Onze magazijn met materialen is optimaal bevoorraad voor het efficiƫnt uitvoeren van onze projecten.