Storing melden

een installatiebedrijf Oeffelt

Janssen Beugen, al jarenlang het adres voor een installatiebedrijf in Oeffelt en omgeving!

Een installatiebedrijf voor Iedere klus!

Van riolering tot luchtbehandelingskast, van het legen van vetscheiders tot inspectie van gastoestellen. Janssen Beugen is uw installatiebedrijf voor iedere klus in Oeffelt. Altijd inzetbaar, op elke opdracht en zonder wachttijd voor andere projecten.

Om uw installatie zowel binnen als buiten compleet te verzorgen, kunnen wij met eigen materieel bijvoorbeeld graaf- en kraanwerkzaamheden verrichten, transport verzorgen, ontstoppen, in kaart brengen en reinigen van terreinrioleringen, vetscheiders legen en herstraten na het aanleggen van grondleidingen. Kortom een installatiebedrijf die alles voor u kan verrichten!

Erkend UNETO VNI een installatiebedrijf Oeffelt VCA Erkend een installatiebedrijf Oeffelt

Preventie, onderhoud en service

“Voorkomen is beter dan genezen”. Zeker wanneer het gaat om installatietechniek! Het is belangrijk dat de diverse installaties in uw bedrijfspand of woning in orde zijn en ook blijven. Als installatiebedrijf in Oeffelt kunnen wij voor ons gehele dienstenpakket een onderhoudscontract op maat maken.

Maar mocht u toch eens problemen hebben, dan staat ons serviceapparaat voor u klaar. Informatie? Bel dan 0485-369696 of neem contact op via het contactformulier!

een installatiebedrijf Oeffelt