Uw badkamerinstallateur in Nijmegen: Gebr. Janssen BV

30 jaar ervaring in installatietechnieken

Gebr. Janssen BV bezit reeds 30 jaar ervaring in diverse sanitaire installaties. Onze badkamerspecialist in Nijmegen ontwerpt, levert en installeert complete badkamers. U heeft keuze uit de nieuwste trends badkamersanitair van bekende merken.

Aanleggen van badkamers en afvoersystemen

Gebr. Janssen BV is uw badkamerinstallateur in Nijmegen. Wij leveren complete badkamers in diverse stijlen en modellen. Door een kijkje te nemen in onze overzichtelijk ingerichte showroom kunt u zich laten inspireren voor een badkamermodel. Onze badkamerinstallateurs in Nijmegen zijn altijd inzetbaar voor het uitvoeren van diverse installatieopdrachten. Wat is een badkamer zonder een afvoersysteem? Baderie Janssen Beugen is ook gespecialiseerd in het aanleggen van afvoersystemen voor het afvoeren van hemel- en afvalwater. Ons badkamersanitair is afkomstig van diverse topmerken waaronder:
Alape;

  • Geberit;
  • Grohe;
  • Keramag;
  • Sphinx;
  • Villeroy en Boch.

Badkamerrenovatie

Gebr. Janssen BV is reeds 30 jaar de specialist in installatietechnieken. Wij verrichten diverse onderhoud- en renovatiewerkzaamheden. Het renoveren van uw badkamer in Nijmegen geschiedt deskundig en efficiƫnt met onze eigen apparatuur. Wij bieden onze diensten ook in de regio Wijchen en Beuningen en Grave en Groesbeek.