Riooltechniek

Effectieve afvoer van afwaswater en hemelwater. Geen luxe, maar een vanzelfsprekendheid. U merkt pas wat u mist als het niet naar behoren functioneert. En dan moet het ook snel geregeld zijn. Gebr. Janssen heeft een professionele ontstoppingsdienst. Als de nood het hoogst is, zijn onze specialisten nabij.

Natuurlijk is voorkomen beter dan ontstoppen. Daarom voert Janssen Beugen ook preventieve onderzoeken en controles uit. Met een infraroodcamera lichten we de donkerste riolen, afvoeren en zelfs rookkanalen nauwkeurig door. Met structueel onderhoud zoals tijdig leegzuigen en schoonspuiten voorkomt u lastige problemen en overwachte uitgaven. Informeer naar onze onderhoudscontracten op maat.

Is uw riolering verstopt?

Maak het ontstoppingsstuk of -putje bij de perceelgrens open. Kunt u deze niet vinden?
Neem dan contact op met de gemeente van uw woonplaats.

Situatie A: Vol ontstoppingsstuk of -putje: bel de gemeente
Als het ontstoppingsstuk of -putje vol staat, dan zit de verstopping op gemeentelijk terrein. Neem in dat geval contact op met de gemeente van uw woonplaats.
Werk dat uitgevoerd wordt zonder opdracht van de gemeente van uw woonplaats, komt niet voor vergoeding in aanmerking.

Situatie B: Leeg ontstoppingsstuk of -putje: eigen verantwoordelijkheid
Als het ontstoppingsstuk of -putje leeg is, dan zit de verstopping op eigen terrein. U dient dit zelf te (laten) ontstoppen.
De kosten van deze werkzaamheden zijn voor eigen rekening.

Opmerking: In het buitengebied geldt dat, als er een lamp brandt op de kast van de drukriolering, u ook contact moet opnemen met de gemeente van uw woonplaats.

Meer informatie of kunnen wij u van dienst zijn, neem dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.

Neem contact op met Gebr. Janssen Beugen

Bekijk meer over de Rioolservice van Gebr Janssen Beugen