Storing melden

Badkamer specialist

Laat u inspireren met een verkwikkende douche door een badkamer specialist. Figuurlijk dan, omdat we u graag helpen op creatieve ideeën te brengen. Dus denkt u aan een nieuw badkamer ontwerp en zoekt u daarvoor een ervaren badkamer bedrijf?

Samen met Baderie gelden we in de regio Nijmegen, Arnhem en tot aan Den Bosch, Eindhoven en Venlo als uw specialist in complete badkamers. Wilt u samen met ons een nieuw badkamerontwerp maken en dat in 3D laten tekenen?

Wij laten zien wat er mogelijk is en hoe u thuis zorgt voor uw droombadkamer: van een praktische badkamer op een paar vierkante meter tot een luxe wellness.

Verfrissende ideeën, eerlijk advies

U mag er zeker van zijn dat u bij ons eerlijk advies krijgt en verfrissende ideeën opdoet. Daarbij werken we als badkamer bedrijf met kwaliteitsproducten en met degelijke garantievoorwaarden.

Ruime ervaring als badkamer specialist

Maak gebruik van onze ruime ervaring en deskundigheid voor de badkamer van uw dromen. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen, maar we kunnen ook samen aan de slag.

Gebr. Janssen en Baderie

Gebr. Janssen werkt op sanitairgebied onder de vlag van Baderie. Deze landelijk werkende organisatie staat voor kwaliteit. Dat mag u van ons verwachten: een badkamer koopt u immers niet iedere dag.

Showroom

Als badkamer specialist werken we graag een verfrissend (3D) ontwerp voor u uit. Tegelijkertijd begrijpen we dat u de materialen waarschijnlijk het liefst zelf wilt zien, wilt aanraken en wilt uitproberen. Bezoek onze showroom in Beugen of onze showroom in Horst, waar we u graag zelf laten ervaren wat er allemaal mogelijk is. Van sanitair tot vloerverwarming en van tegels tot een complete badkamer.

Tip: liever zelf aan de slag met een badkamer ontwerp? Gebruik het programma van Baderie.

Deskundig advies

Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we de trends, weten we waar u rekening mee moet houden en hoe een luxe wellness toch heel praktisch blijkt. Wat hebt u minimaal nodig in de badkamer? Hoe zorgt u voor een comfortabele sfeer en wat maakt het echt bijzonder?

Samen maken we een badkamer ontwerp om trots op te zijn. We helpen u verfrissende ideeën op te doen en geven eerlijk advies over de mogelijkheden. Dus is het aantal vierkante meters beperkt? Of zoekt u naar een geweldige hotelervaring, gewoon bij u thuis? Wij zijn de badkamer specialist die daar samen met u voor zorgt.

Jarenlange samenwerking met Baderie

Uitstekende beoordeling op Techniek Nederland

Toonaangevend in zuidoost-Nederland

Badkamer specialist

Kies de badkamer specialist in de regio Nijmegen, Arnhem en tot aan Den Bosch, Eindhoven en Venlo. Wij maken het 3D badkamerontwerp waar u naar op zoek bent en nodigen u graag uit bij ons in de showroom. Ontdek en ervaar wat er bij u in de badkamer mogelijk is.

Vragen over ons als badkamer specialist? Bel ons: 0485 – 36 96 96 of stuur een e-mail naar: info@janssenbeugen.nl. Of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Een sprekend resultaat

Hoeveel moois we ook kunnen vertellen over de badkamer projecten die wij naar tevredenheid van onze klanten hebben opgeleverd… laten wij dat onze klanten liever zelf doen. De beoordeling op Techniek Nederland / Klantenvertellen.nl is daar een sprekend resultaat van. Een resultaat waar we trots op zijn en ons iedere dag hard voor maken.

Ruim 135 jaar vakmanschap. Ervaar het zelf!

De mogelijkheden voor uw project met ons bespreken?

Raymond Schuyffel

Sanitairspecialist

E: r.schuyffel@janssenbeugen.nl