Storing melden

Onderhoud cv-ketel en warmtepomp

In ons kikkerlandje kunnen woningen niet zonder verwarming. Het meest gebruikt is een cv-ketel inclusief installatie. Die voorziet u het jaar rond van een behaaglijke temperatuur in huis en van warm water. Maar ooit kan er iets misgaan en valt een installatie stil. En dan zit u in de kou of zonder warm water.

Laat uw cv-ketel met installatie verzorgen door een erkend installateur met meer dan 135 jaar ervaring. Dus is de huidige ketel aan vervanging toe? Of doen zich regelmatig storingen voor, en weet u niet waar dat door komt? Onze cv-specialisten zijn u graag van dienst.

We leveren, installeren en onderhouden. Dus wilt u een cv-ketel kopen, mét installatie? We brengen voor u natuurlijk een vrijblijvende offerte uit. U krijgt de ketel die uw woning duurzaam verwarmt, een lange levensduur heeft en daarmee de ideale investering vormt.

Veiligheid, comfort én uw portemonnee

Het is belangrijk dat uw ketel jaarlijks gecontroleerd wordt door een deskundige en vakbekwame installateur. Voor uw veiligheid, uw comfort én uw portemonnee.

Onderhoudscontract

Met een onderhoudsabonnement zorgen wij voor het onderhoud van uw toestel. U kunt ook controle van de gehele installatie van de cv-ketel afspreken. Daarbij wordt ook uw ketel afgesteld.

Warmtepomp

Wilt u overstappen op een warmtepomp? Wij adviseren over de geschikte oplossing in een bestaande woning. Welke stappen moet u nemen? En is een warmtepomp tegen een redelijke investering niet mogelijk? Dan zeggen we het eerlijk.

ro_covrij_xl_cmyk

Erkend installateur

Gebr. Janssen Beugen is uw erkend installateur van complete cv-ketels en -installaties voor thuis. We vervangen de huidige ketel, beoordelen de totale centrale verwarming en adviseren u graag over het optimaal verwarmen van uw woning, en dat alles in lijn met de nieuwe gasketelwet die extra eisen stelt aan uw verwarmingsinstallatie.

Dus twijfelt u over de best geschikte ketel of zoekt u naar een cv-ketel met installatie? Wij helpen u de cv-ketel te kopen die uw woning met de juiste capaciteit duurzaam verwarmt. Bovendien verzorgen we de volledige installatie, zodat u zeker weet dat dit deugdelijk en volgens de meest moderne richtlijnen gebeurt. Als Techniek Nederland-installateur heeft Gebr. Janssen vóór alles oog voor de veiligheid van u en uw huisgenoten.

Installatie en onderhoud

We verzorgen de levering en installatie van de cv-ketel. Bovendien kunnen we daarvoor het onderhoud doen. We berekenen scherpe tarieven, natuurlijk meteen inclusief de voorrijkosten zodat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Zie hiervoor ook ons onderhoudsabonnement.

Tip: heeft u een (hybride) warmtepomp? Ook die kunnen we voor u onderhouden. Op die manier onderhouden we het volledige verwarmingssysteem, zodat u zeker weet dat dit in optimale conditie blijft.

Ruim 135 jaar ervaring in de installatietechniek

Uitstekende beoordeling op Techniek Nederland

Toonaangevend in zuidoost-Nederland

Cv-ketel inclusief installatie

Zoekt u een nieuwe cv-ketel inclusief installatie? Of zoekt u naar jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel of warmtepomp om problemen te voorkomen? Onze specialisten zijn u er graag mee van dienst. We zijn lid van Techniek Nederland, de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel, die garant staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service.

Vragen over installatietechniek? Bel ons: 0485 – 36 96 96 of stuur een e-mail naar: info@janssenbeugen.nl. Of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Dé cv-ketel installateur en onderhoudsspecialist in de regio

Hoeveel moois we ook kunnen vertellen over de installatie projecten die wij naar tevredenheid van onze klanten hebben opgeleverd… laten wij dat onze klanten liever zelf doen. De beoordeling op Techniek Nederland / Klantenvertellen.nl is daar een sprekend resultaat van. Een resultaat waar we trots op zijn en ons iedere dag hard voor maken.

Ruim 135 jaar vakmanschap. Ervaar het zelf!

Wilt u meer weten over uw cv-ketel installatie inclusief onderhoud?

Bert Janssen

Adviseur service & onderhoud particulier

E: b.janssen@janssenbeugen.nl