Afronding van het project van het Alfrinkcollege en Sprongcollege in Deurne!

Afronding van het project van het Alfrinkcollege en Sprongcollege in Deurne!

Project informatie

Zowel het gebouw van het Alfrinkcollege als Sprongcollege waren aan vervanging toe, daarom is besloten om deze gebouwen als twee scholen onder één dak verder te laten gaan. We zijn verheugd om het resultaat te delen: een modern, duurzaam en innovatief onderwijscentrum dat klaar is om de volgende generatie te verwelkomen.

Dankzij een gebalanceerd luchtbehandelingssysteem met verwarming en koeling, opgewekt door twee lucht/water warmtepompen, biedt dit schoolgebouw een comfortabele en gezonde omgeving voor leren en ontwikkelen.

In het project hebben we gebruik gemaakt van Priva-apparatuur, waaronder één S10 controller, twee C4 controllers en ruim 70 Comforte CX2 naregelingen. Dankzij het Priva Touchpoint One bedieningspaneel kunnen we per ruimte verwarming, koeling, ventilatie, verlichting en zonwering afzonderlijk regelen, wat resulteert in een optimale leer- en werkomgeving volgens het Programma van Eisen voor Frisse Scholen.

De verlichting en zonwering zijn in nauwe samenwerking met Nikkelen Elektrotechniek uit Groesbeek gerealiseerd.

Een speciale dank gaat uit naar onze opdrachtgever, Gebr. Janssen uit Beugen, voor het vertrouwen in ons team om dit project gezamenlijk te realiseren!

Oplevering

Project in gedachten? Neem contact op!