Van douchen in bad naar ruime inloopdouche

Bij deze badkamerrenovatie is het bad komen te vervallen om plaats te maken voor een ruime douche met veel bewegingsruimte waarbij de badkamer zoveel mogelijk onderhoudsvriendelijk is afgewerkt.

De douche is uitgevoerd met een schuifwandsysteem van Sealskin 4200, om een ruimtelijk effect te bereiken. Tevens is deze wand voorzien van een Sealglas kalkwerende behandeling.
Het systeem is eenvoudig te reinigen door een wegklapbaar systeem.
Verder is de douche voorzien van een Easydrain afvoergoot, een HansGrohe inbouwthermostaat en een regendouche vanuit de wand.

Het wastafelmeubel van Moetz voorziet in de nodige gewenste opbergruimte en heeft 4 luxe soft-close lades. Het wastafelblad van 120cm is keramisch en voorzien van 2 wastafels. De kranen zijn van HansGrohe Metris S.

Het wandkloset van Villeroy & Boch heeft een afneembare zitting welke ook eenvoudig te reinigen is. Tenslotte word de badkamer verwarmd met een decorradiator uit het Baderie huismerk-assortiment.

De tegels van het merk Mosa, ‘de More than white en Terra Maestricht’ maken de badkamer compleet. Tenslotte heeft de badkamer een kunststof plafond met ingebouwde verlichting.

Wilt u meer weten over baderie?
Neemt u dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.