Baderie badkamers

Is uw badkamer aan verandering toe, kijk dan eens naar Baderie badkamers. Gebr. Janssen heeft een ruim assortiment aan sanitair en alles wat daarbij komt kijken. Maak gebruik van onze ervaring en deskundigheid voor de badkamer van uw dromen.

Baderie badkamers bij de gebr. Janssen

Een verkwikkende douche begint met verfrissende ideeën. Ook hiervoor kunt u terecht bij de Baderie badkamers van de Gebr. Janssen in Beugen. Of het nu gaat om een compacte, efficiënte badkamer of een luxe wellness-ruimte: Gebr. Janssen adviseert, ontwerpt en installeert. In onze eigen showroom van 600 m² vindt u alle trends en benodigdheden op het gebied van badkamers. Van sanitair tot vloerverwarming en van tegels tot complete badkamer. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen, maar we kunnen ook samen aan de slag.

Eerlijk advies en verfrissende ideeën

Gebr. Janssen werkt qua sanitair onder de vlag van Baderie. Dit is een landelijk werkende organisatie die staat voor kwaliteit. Immers: een badkamer koopt u niet iedere dag. Daarom wilt u zeker weten dat u eerlijk advies van ons krijgt en verfrissende ideeën opdoet, dat we werken met kwaliteitsproducten en dat voor uw aankoop degelijke garantievoorwaarden gelden.

Online showroom Baderie badkamers

Bekijk onze badkamer showroom pagina's op Baderie.nl, bijvoorbeeld die van onze vestiging in

Beugen of die van de showroom in Horst. Begint het al te kriebelen? Baderie heeft een speciaal badkamer ontwerpprogramma.

Contact opnemen

U bent van harte welkom in een van onze showrooms om ons aanbod te bekijken. Zoekt u telefonisch contact, dan kunt u ons bereiken op telefoonnummer 0485- 36 96 96. U kunt ook een e-mail sturen naar  info@janssenbeugen.nl. We zien u graag snel!


Openingstijden Baderie showroom van Gebr. Janssen (Beugen)

maandag t/m donderdag 9.00 tot 18.00 uur
vrijdag 9.00 tot 21.00 uur
zaterdag 9.00 tot 16.00 uur

Baderie Showroom Horst - Interchalet

Maandag t/m vrijdag 9.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 9.00 tot 18.00 uur
Zondag 11.00 tot 17.00 uur


Baderie Horst is het gehele jaar geopend behoudens 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. 


 

Badkamer inloopdouche

Badkamerrenovatie in woonhuis, hierbij badkamer met ruime inloopdouche gerealiseerd. Opdrachtgever: particulier

Meer informatie

Ruime badkamer

Badkamerrenovatie in woonhuis, hierbij is in de ruime badkamer met bad en inloopdouche gerealiseerd. Opdrachtgever: particulier

Meer informatie

Van zolder naar Wellnes

Bij deze renovatie in een woonhuis is de zolderruimte veranderd in een luxe wellnes badkamer.

Meer informatie

Van douchen in bad naar ruime inloopdouche

Bij deze badkamerrenovatie is het bad komen te vervallen om plaats te maken voor een ruime douche met veel bewegingsruimte waarbij de badkamer zoveel mogelijk onderhoudsvriendelijk is afgewerkt.

Meer informatie

Van gedateerd naar eigentijds

Bij deze badkamerrenovatie is er een doorbraak gemaakt naar de naastgelegen slaapkamer. Dit om een ruime inloopdouche te kunnen maken.

Meer informatie