Storing melden

Diensten

Gebr. Janssen heeft zich in ruim 135 jaar ontwikkeld tot een bedrijf dat op meerdere vakgebieden toonaangevend is. U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan diensten, van dakbedekkingen tot sanitair en van rioolservice tot balieverkoop. Meer weten? Hieronder vindt u een overzicht van al onze specialisaties.

Dakbedekkingen

Gebr. Janssen houdt van meters maken. Op het dak welteverstaan. Maar ook voor kleinere, specialistische dakbedekkingen kunt u bij ons terecht. Al meer dan een eeuw maken en onderhouden we daken. We werken met evenveel liefde en vakmanschap met pannen als met leien, bitumen en kunststof. Ons magazijn is groot en compleet, evenals onze vakkennis. Tijdsdruk is geen probleem. We beschikken over voldoende vakmensen en door onze ervaring kunnen we een nauwkeurige planning maken.

Een goed dak is compleet. Oftewel: inclusief dakbeschot, geisoleerde dakplaten, dakramen, dakkapellen, rookgas- en ventilatiedoorvoeren en goten. Gebr. Janssen heeft alle disciplines in huis die elkaar perfect aanvullen. Ook is Gebr. Janssen de specialist op het gebied van groendaken en valbeveiliging; voor advies en uitvoering. Verder bieden we de mogelijkheid tot een onderhoudscontract. Op maat, want voorkomen is beter dan genezen, ook dat weten we uit ervaring.

Heeft u problemen met uw dak of bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker?
Neemt u dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.

Installatietechniek

Noemden we onszelf ‘vroeger’ loodgieter, tegenwoordig is ons werkveld breder. Van leidingen tot sanitaire installaties, van luchtbehandelingskasten tot de inspectie van gastoestellen. Alles voor een prettig binnenklimaat, ’s zomers en ’s winters. Janssen Beugen tekent voor betrouwbare, energie- en milieubesparende installaties voor industriele productieomgevingen, comfortabele kantoren en leefbare woningen.

Gebr. Janssen houdt niet van half werk. Daarom beschikken we over een compleet eigen machinepark en houden we ook graaf- en kraanwerkzaamheden in eigen hand. Oftewel: u heeft één aanspreekpunt voor al het installatiewerk. Wel zo prettig, want bij nieuwbouw of verbouwing heeft u al genoeg aan uw hoofd.

Heeft u een lekkage? Of wilt uw huis gaan (ver)bouwen en bent u op zoek naar een ervaren installateur?
Neemt u dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.

Ruim 135 jaar ervaring

Uitstekende beoordeling op Techniek Nederland

Toonaangevend in zuidoost-Nederland

Riooltechniek

Effectieve afvoer van afwaswater en hemelwater. Geen luxe, maar een vanzelfsprekendheid. U merkt pas wat u mist als het niet naar behoren functioneert. En dan moet het ook snel geregeld zijn. Gebr. Janssen heeft een professionele ontstoppingsdienst. Als de nood het hoogst is, zijn onze specialisten nabij.

Natuurlijk is voorkomen beter dan ontstoppen. Daarom voert Janssen Beugen ook preventieve onderzoeken en controles uit. Met een infraroodcamera lichten we de donkerste riolen, afvoeren en zelfs rookkanalen nauwkeurig door. Met structueel onderhoud zoals tijdig leegzuigen en schoonspuiten voorkomt u lastige problemen en overwachte uitgaven.

Heeft u problemen met uw riolering? Of wilt u juist problemen voorkomen door preventieve controles?
Neemt u dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.

Service & Onderhoud cv-ketel en warmtepomp

De meeste woningen hebben centrale verwarming, ons ‘standaard’ verwarmingsmiddel. Pas als de verwarmingsinstallatie defect is en we geen warme radiatoren of warm water meer hebben, realiseren we ons dat het een bijna onmisbaar geworden comfort is. In de wintermaanden maakt uw toestel de meeste uren. U vertrouwt erop dat de installatie u juist nú verzekert van een behaaglijke temperatuur in huis en van warm water. Daarom is het belangrijk dat uw toestel jaarlijks een controlebeurt krijgt van een deskundige en vakbekwame installateur. In het belang van uw veiligheid, uw comfort én uw portemonnee.

Als erkend installateur heeft Gebr. Janssen vóór alles oog voor de veiligheid van u en uw gezin. Gebrek aan onderhoud kan immers ook voor gevaarlijke situaties zorgen. Behalve het toestelonderhoud kunt u met ons bijvoorbeeld ook afspraken maken voor een controle van de gehele installatie. Daarbij besteden we ook aandacht aan de afstelling van de toestel. Dat levert meer comfort op en verbruikt bovendien minder energie.

Heeft u problemen met uw warmte-installatie? Of wilt u jaarlijks onderhoud aan uw CV-ketel door ervaren installatiemonteurs?
Neemt u dan contact op met Gebr. Janssen Beugen.

Baderie

Is uw badkamer aan verandering toe? Kijk dan eens naar Baderie badkamers. Gebr. Janssen heeft een ruim assortiment aan sanitair en alles wat daarbij komt kijken. Maak gebruik van onze ervaring en deskundigheid voor de badkamer van uw dromen.

Of het nu gaat om een compacte, efficiënte badkamer of een luxe wellness-ruimte: Gebr. Janssen adviseert, ontwerpt en installeert. In onze eigen showroom van 600 m² vindt u alle trends en benodigdheden op het gebied van badkamers. Van sanitair tot vloerverwarming en van tegels tot complete badkamer. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen, maar we kunnen ook samen aan de slag.

Is uw badkamer aan vervanging toe en zoekt u een specialist met jarenlange ervaring in ontwerpen en monteren?
Bezoek de showroom van Baderie in Beugen of Horst.

Balieverkoop

Gebr. Janssen beschikt over een enorm magazijn. Hoe kan het ook anders, met zoveel vakkundige medewerkers die van vele markten thuis zijn en ruim 5000 artikelen uit onze verschillende disciplines. Wij laten u graag meeprofiteren. Zelf aan de slag? Informeer bij onze magazijnmedewerkers naar de juiste materialen. Ze staan u graag met raad en daad terzijde.

Onze balieverkoop is op de volgende tijden geopend:

maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur
zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur

Bent u op zoek naar artikelen en materialen voor uw project?
Bezoek onze balieverkoop op Hagelkruisstraat 6 in Beugen.

Een sprekend resultaat

Hoeveel moois we ook kunnen vertellen over de projecten die we succesvol hebben afgerond… laten wij dat onze klanten liever zelf doen. De beoordeling op Techniek Nederland / Klantenvertellen.nl is daar een sprekend resultaat van. Een resultaat waar we trots op zijn en ons iedere dag hard voor maken.

Ruim 135 jaar vakmanschap. Ervaar het zelf!

Projecten