Storing melden

badkamerwinkel Mill

“Een verkwikkende douche begint met verfrissende ideeën”

Gebr. Janssen, uw gespecialiseerde badkamerwinkel in Mill biedt u voldoende inspiratie en verfrissende ideeën voor uw badkamer. Door een jarenlange ervaring als badkamer installateur is het voor ons slechts een kleine stap om onze kennis en kunde te delen als badkamerspecialist. Om onze klanten de beste service en producten te bieden die zij gewend zijn van onze andere specialismen hebben wij gekozen om als onderdeel van het landelijke opererende Baderie de klant optimaal te bedienen.

600 m2 aan badkamerinspiratie

U heeft totaal nog geen idee wat u met uw badkamer wil gaan doen? Onze badkamer adviseurs helpen u graag verder. Wij vertellen u graag alles over de nieuwste mogelijkheden en trends op badkamergebied en laten u het natuurlijk graag zien in onze badkamer showroom van maar liefst 600 m2. Daarmee bent u zeker van een eerlijk advies en verfrissende ideeen, kwaliteitsproducten en degelijke garantievoorwaarden.

Bekijk onze badkamerwinkel pagina op Baderie.nl of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in Beugen of Horst.