Dakrenovatie

Voor een complete dakrenovatie bent u bij Gebr. Janssen B.V. op het juiste adres.

Gebr. Janssen B.V. is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het onderhouden en het maken van daken. Wij onderhouden en maken zowel functionele, vlakke als hellende constructies van duizenden vierkante meters. Denk hierbij aan platte daken (bitumineuze en kunststof daken) of hellende daken. (pannendaken en leiendaken).

Wij voeren renovaties uit op daken van zowel particuliere woningen als historische gebouwen.

Dankzij onze ervaring van langer dan een eeuw is uw dakrenovatie een gemakkelijke klus voor ons. Uw dak wordt bij ons niet alleen zo spoedig mogelijk opgeleverd, maar natuurlijk ook zo compleet mogelijk. Wij kunnen heel goed omgaan met tijdsdruk, omdat wij een team van ruim 80 man hebben, dat klaar staat voor elk project. Verder bezit Gebr. Janssen over een Komo-procescertificaat “Dakdekken Hellende Daken”. Dit certificaat is het bewijs dat wij dakbedekkers zijn van hoog niveau en dat vakbekwaamheid en kwaliteit ons handelsmerk is.

Voor een professioneel uitgevoerde dakrenovatie staan wij al langer dan een eeuw garant. Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Wij helpen u graag!