Storing melden

een badkamer installateur Cuijk

Janssen Beugen, al jarenlang het adres voor een badkamer installateur in Cuijk en omgeving!

Een sanitair installateur voor Iedere klus!

Van riolering tot luchtbehandelingskast, van het legen van vetscheiders tot inspectie van gastoestellen. Janssen Beugen is uw installatiebedrijf voor iedere klus in Cuijk. Altijd inzetbaar, op elke opdracht en zonder wachttijd voor andere projecten.

Wij zijn gespecialiseerd in installatietechniek voor sanitair, zo zijn wij officieel onderdeel van Baderie en hebben specifieke kennis van badkamers. In onze showroom treft u diverse opstellingen om inspiratie op te doen. Daarnaast hebben we een groot deel van de onderdelen en producten op voorraad in ons magazijn, waardoor we snel sanitaire installaties kunnen verrichten.

Erkend UNETO VNI een badkamer installateur Cuijk VCA Erkend een badkamer installateur Cuijk

Preventie, onderhoud en service

“Voorkomen is beter dan genezen”. Zeker wanneer het gaat om sanitaire installatietechniek! Het is belangrijk dat de diverse sanitaire installaties in uw bedrijfspand of woning in orde zijn en ook blijven. Als installatiebedrijf in Cuijk kunnen wij voor ons gehele dienstenpakket een onderhoudscontract op maat maken.

Maar mocht u toch eens problemen hebben, dan staat ons serviceapparaat voor u klaar. Informatie? Bel dan 0485-369696 of neem contact op via het contactformulier!

een badkamer installateur Cuijk